Salou llueix en 5,5 milions de cupons de l’ONCE

Seccions: Joc
salouu_cupo_lliurament.jpg


El passat 26 d’abril, al Centre de Convencions de Port Aventura, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Alberto Durán, vicepresident del Consejo General de l’ONCE, van lliurar a Pere Granados, alcalde de Salou, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà a Salou aquell dia. 5,5 milions de cupons van difondre la imatge d’aquesta població tarragonina amb encant mediterrani per tot el territori.

Salou és un municipi turístic de la província de Tarragona, considerat capital del turisme de la Costa Daurada, que té 25 platges, cales i caletes, algunes de les quals són petites i rocoses, i d’altres més grans i concorregudes, com la platja de Llevant i la de Ponent. La localitat disposa de platges urbanes, adaptades, accessibles i amb tots els serveis. I també cales arrecerades per penya-segats i amb boscos de pins, més tranquil·les i allunyades. Salou ha fet una aposta clara pels serveis de qualitat i proximitat.

La presència d’un poblament sedentari a la zona és testimoniada amb l’establiment dels ibers i la civilització romana. És l’època de la mítica Salauris, que, tradicionalment, s’identifica amb Salou. Salou gaudeix d’un clima benigne, amb temperatures suaus que ofereixen la possibilitat de la pràctica d’activitats a l’aire lliure, pràcticament, durant tot l’any.

A partir dels anys 60, el municipi experimenta un espectacular creixement urbanístic que provoca el fenomen turístic. El Passeig Jaume I és molt emblemàtic i a l’estiu s’omple de passejants, turistes que cada any escullen Salou per passar les seves vacances. En aquest sentit, és un referent vacacional , amb més de 7 milions de pernoctacions a l’any, caracteritzat per la varietat, la diversitat i la qualitat de la seva oferta turística, cultural, natural i gastronòmica.

"Ciutat de la il·lusió"

L’alcalde Pere Granados va expressar el seu agraïment per l’edició del cupó de l’ONCE amb la imatge de Salou, que correspon a una vista des de la punta del Po-Roig, cap a ponent, amb la punteta Roja i la platja de Capellans. Granados va dir que "Salou s'ha convertit en la ciutat de la il·lusió”. I va afegir  que “està molt ben preparada per acollir un turisme inclusiu. Fa temps que hi  treballem i treballarem molt més perquè qualsevol persona que tingui alguna discapacitat pugui fer les vacances amb tota normalitat".

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va assegurar que “Salou és una ciutat que està fent un viatge amb passes importants cap a l’accessibilitat i la igualtat d’oportunitats, treballant cada dia per ser un municipi inclusiu”. “Aquí som moltes persones cegues i amb altres discapacitats i estem gaudint dels drets de ciutadania”, va assenyalar.

Imatge del cupó que l'ONCE dedicà a Salaou el passat 26 d'abril.
Totes les loteries de l'ONCE són una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat; i una gestió segura i responsable perquè l'ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels productes fins a la seva comercialització.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts