Publicador de continguts

Joc

Joc

salouu_cupo_lliurament.jpg
El passat 26 d’abril, al Centre de Convencions de Port Aventura, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE i Alberto Durán, vicepresident del Consejo General de l’ONCE, van lliurar a Pere Granados, alcalde de Salou, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà a Salou aquell dia. 5,5 milions de cupons van difondre la imatge d’aquesta població tarragonina amb encant mediterrani per tot el territori.
cupo_mercat_tarragona.jpg
Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar a Dídac Nadal, conseller de Comerç i president de l’empresa de Mercats de Tarragona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà al Mercat Central de Tarragona dimarts 15 de març. A l’acte també va assistir Mònica Garcia, directora del Mercat Central i Francisca Valverde, venedora de l’ONCE.
reus.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus van lliurar a Carles Pellicer, alcalde de Reus, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà diumenge 6 de març, a Reus, il·lustrats amb una fotografia de La Plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas.
dunes.jpg
Els Espais Naturals del Delta del Llobregat resulten sorprenents per la diversitat biològica que acullen, en especials per les aus. Estan situats al costat de camps de conreu, d’infraestructures importants i molt a prop de les principals ciutats metropolitanes.
logo_eurojackpot_002.png
L'Eurojackpot de l'ONCE ja té un segon sorteig, cada dimarts, a part del de divendres, i eleva el seu pot fins als 120 milions d'euros, amb un mínim garantit de 10.000.000 d'euros. Aquestes novetats, que s'apliquen des del passat 29 de març, coincideixen amb el desè aniversari d'aquest joc que l'ONCE comercialitza amb 17 països més de l'espai econòmic europeu. Es manté el preu de dos euros per aposta.
presentacio_cupo_hospital_universitari_arnau_de_vilanova_002.jpg
Pertany a la sèrie ‘Tú ets important’. L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, pertanyent a l’Institut Català de la Salut, és el centre de referència de malalts aguts de les regions sanitàries de Lleida i Alt Pirineu i Aran. Exerceix també influència sobre la franja oriental de l’Aragó. La població compresa en aquests territoris assoleix en conjunt la xifra de 450.000 habitants.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_mundial_de_la_radio_002.jpg
Amb aquest cupó l'Organització va voler destacar el paper de la ràdio a la vida de les persones cegues o amb baixa visió. Felicitem totes les emissores i tots els professionals que hi treballen per obrir-nos una finestra al món i fer-nos més feliços amb les paraules i els sons. Moltes són ja veus amigues, la banda sonora de les nostres vides.
laieta_foto_de_familia.jpg
El passat 17 de febrer Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Jaume Riera, president del Club Esportiu Laietà, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà, dilluns 21 de febrer, al centenari del Club Esportiu Laietà, el club degà del bàsquet que enguany fa 100 anys. Els van acompanyar desenes de socis i sòcies i treballadors i treballadores del club de Les Corts, de Barcelona, en una jornada de molta alegria.
juego_responsable.jpg
Promoure maneres saludables de relacionar-se amb els jocs d'atzar; oferir a la societat tota la informació possible sobre les conseqüències d'un joc additiu i sense control, així com del joc il·legal; analitzar sistemàticament els nivells de risc de tots els productes de loteria, sotmetent-los a un procés d'avaluació detallat; i vigilar i evitar l'accés a aquests de determinats perfils de clients són les claus que sustenten l'estratègia de Joc Responsable de l'ONCE.
igualdad_salarial.jpg
El Grup Social ONCE dona suport, amb 11 milions de cupons recorrent tots els racons del territori, la igualtat de la dona en l'àmbit laboral, salarial i tots els altres, i reivindica la necessitat d'eliminar definitivament les bretxes de gènere. Per això dedica el seu cupó del 22 de febrer al Dia de la Igualtat Salarial i el del 8 de març al Dia Internacional de la Dona. Més de 30.000 dones treballen al Grup Social ONCE amb les mateixes condicions salarials que els seus companys

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)