Publicador de continguts

Joc

Joc

Imatge del cupó dedicat a 'Los Chiringuitos' amb un dibuix de platja molt colorit.

Dimarts, 1 d'agost. L’origen dels ‘Chiringuitos’, els quiosquets, està a Sitges, on es van assentar nombrosos indians de la burgesia catalana que es van tornar de les Antilles. Visitaven els bars de la zona per a prendre cafè amb la frase “Posa'm un chiringuito”, en al·lusió a ‘chiringo’, paraula antillana que es referia a un rajolí d'aigua o de cafè.

Garbajosa dona una pilota a una jugadora de bàsquet en cadira de rodes.

El president de l'ONCE, Miguel Carballeda, i el de la FEB, Jorge Garbajosa, van presentar, el 6 de juliol, aquest cupó que incloïa el lema “100 anys de bàsquet”. L'ONCE es va unir així als diferents actes que celebraven aquest centenari.

Cupó amb zeros dedicat al 'Xuixo' de Girona.

L’ONCE va dedicar el seu cupó de diumenge 9 de juliol al tradicional dolç de Girona, dintre d’una sèrie que ens apropa a les postres més tradicionals i significatives de la gastronomia.

Imelda Fernández, vicepresidenta de Serveis Socials, Participació i Pla ONCERCA de l'ONCE, i José Antonio Solves, vicepresident de l'Associació ALBA per a l'Ajuda a Persones amb Albinisme, sostenen el cupó.

El Dia Internacional de l'Albinisme va protagonitzar el cupó de l'ONCE del passat  dimarts 13 de juny. Cinc milions de cupons van difondre aquesta data, que té com a objectiu crear consciència mundial i evitar la discriminació envers les persones que presenten aquesta condició genètica.

Maria del Mar Ortega al seu quiosc de Vilanova i La Geltrú, poc després de donar el 'Cuponazo'.

Divendres 2 de juny, va tocar el primer premi de 6 milions d’euros i altres 109 cupons de 40.000 euros cadascú a Vilanova i la Geltrú. I la Revetlla de Sant Joan, 8 milions d'euros a Malgrat de Mar i un pessic a Badalona.  El 'Sueldazo' va deixar també més d'1,6 milions d'euros a Borganyà (Girona).

El venedor Aristides Julián, davant del seu quiosc de La Rambla de Sabadell

Dos mesos després de començar a treballar com a venedor de l’ONCE, Aristides Julián s’estrena amb un gran premi.

Fran Sánchez, director de l'ONCE a Reus; Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya i Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE, van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó.

Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de la Direcció General de l’ONCE i Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; van lliurar a Jordi Just, president de la Cambra de Comerç de Reus, una imatge emmarcada del cupó. També va participar Fran Sánchez, director de l’ONCE a Reus. Patricio Cárceles va explicar “El model únic al món del Grup Social ONCE” en una conferència al Vermut Cambra, que es va fer tot just després de la presentació del cupó.

Imatge de la presentació de Cupó dedicat a la Rambla de Barcelona

Un grup de persones cegues van ‘veure’, en una visita organitzada el passat 3 de març per Amics de La Rambla i l’ONCE Catalunya, la Font de Canaletes i altres indrets emblemàtics de La Rambla, com ara la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (Poliorama), Pastisseria Escribà, Palau Virreina, Gran Teatre del Liceu i el Carrer Ferran.

Imatge del Cupó de l'Extra del Dia del Pare

El Sortegi de l’Extra del Dia del Pare va repartir 960.000 euros a Catalunya: 400.000 euros a Granollers, 360.000 euros a Tarragona i 200.000 euros a Barcelona 

Venedora de la loteria social, segura i responsable de l'ONCE.

L'ONCE, com a institució de caràcter social que obté la majoria dels seus recursos mitjançant la comercialització de diferents productes de loteria social, segura i responsable, se sotmet des de fa temps a aquests processos d'avaluació per garantir que la seva activitat comercial es regeixi pels principis i les millors pràctiques del joc responsable.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts