Publicador de continguts

Joc

Joc

sant_cugat_monestir_cupo_ceros.jpg
Serà dimarts 14 d’abril. El monestir de Sant Cugat és una antiga abadia benedictina que va ser construït entre els segles IX i XIV.
cupon_perro_guia.jpg
A Catalunya treballen 189 gossos guia (157 a Barcelona; 14 a Girona; 1 a Lleida i 17 a Tarragona) que proporcionen més mobilitat i accessibilitat a les persones cegues que són les seves usuàries.
boqueria_tast_a_cegues_grup.jpg
En el ‘Tast a cegues’, directius del propi mercat, periodistes i gastrònoms van poder experimentar en primera persona com es mengen uns calamarsets, maduixes o una truita sense veure, amb un antifaç. Dues tècniques de rehabilitació de l’ONCE, Maria José Seseña i Leticia Vieitez, van explicar com s’ordenen els aliments al plat, seguint les pautes de les agulles del rellotge i com cal omplir un got d’aigua.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_mundial_de_la_radio_130220.jpg
En el Dia Mundial de la Ràdio 2020, la UNESCO fa una crida a les emissores de ràdio perquè defensin la diversitat, tant en la seva sala de redacció com en les ones. En aquesta edició, la celebració d'aquesta data es divideix en tres subtemes: advocar pel pluralisme a la ràdio, fomentar la representació a la sala de redacció, on els equips estiguin integrats per diversos grups de la societat, i promoure la diversitat dels continguts editorials i els tipus de programes perquè reflecteixin la varietat dels públics.
cupon_ceros_igualdad_salarial.jpg
El Grup Social ONCE està format per l'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion i és el quart major ocupador espanyol, amb més de 73.000 persones en plantilla, de les quals un 58% té discapacitat. A més, compleix amb els criteris de paritat atès que les treballadores suposen el 42,5%: una mica més de 31.000 dones ocupades, moltes d'elles també amb discapacitat. I el màxim òrgan de Govern, el Consell General de l'ONCE compta amb una important paritat (sis homes i cinc dones).
vilanova_cupon_alcaldesa_y_regidores.jpg
El Carnaval de Vilanova i la Geltrú és un dels més tradicionals del món. La presentació, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vilanova i La Geltrú, va comptar amb la participació d’Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Adelaida Moya, quarta tinència d'Alcaldia, vicepresidenta de l'Àrea de Polítiques de Ciutadania i Regidora de Recursos Humans i Cultura; Adrià Guevara, regidor d'Administració electrònica, TIC, Oficina d'Entitats, Infància i Joventut; Maria Mercè Mateo, regidora d'Educació, VNG Inclusió, Dependència i Ocupació i Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya.
vendedora_olot_ok_portada.jpg
El ‘Cuponazo’ de l’ONCE va repartir 9 milions d’euros a Olot, on va tocar el premi major del sorteig de divendres 28 de febrer de 2020 a un únic encertant. Va ser també l'únic cupó dels 135 de la sèrie que es va vendre a Olot
cupo_relo_lleida.jpg
Dimecres 22 de gener, a la pròpia Seu Vella, va tenir l’acte de presentació del Cupó que l’ONCE dedicà sis dies més tard al rellotge del Campanar de La Seu Vella dintre de la sèrie ‘Ciutats en punt i hora’. 5,5 milions de cupons van portar el temps de Lleida per tot l’Estat. L’acte va comptar amb la participació de Joan Baigol, director del Consorci del Turó de la Seu Vella de Lleida; Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida i representants municipals.
cuponnavidad2020ceros.jpg
Quatre milions van anar a Barcelona, on la venedora de l'ONCE Marina de Julián, persona sordcega, va vendre 10 cupons premiats amb 400.000 euros cadascun. Altres quatre milions d’euros van portar la il·lusió de l'ONCE a El Prat de Llobregat, on el venedor David Higuera va donar 10 cupons premiats.
kiosco_cornella_foto_familia_.jpg
Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. La idea és que es vagin implantant progressivament a tot Catalunya. L’acte va comptar amb la participació d’Antoni Balmón, alcalde de Cornellà de Llobregat; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i la venedora dels productes de joc de l’Organització, María de Guia Burón.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts