Publicador de continguts

Fundación ONCE

Fundación ONCE

23_beques_a_les_universitats_catalanes.jpg
De les 23 places disponibles a les universitats catalanes, cinc corresponen a la Universitat de Barcelona, quatre a la Universitat Autònoma de Barcelona, tres a les universitats Politècnica de Catalunya i Rovira i Virgili, respectivament, i dos a les universitats de Girona, Lleida, Pompeu Fabra, i Ramon Llull. "Ens encanta poder ajudar el talent jove perquè pugui posar un peu en el món laboral. L'ocupació és molt important per a les persones amb discapacitat, per tenir una vida digna, plena i autònoma. I per les empreses, una rica aportació humana i de coneixements per ajudar a fer una societat més diversa i inclusiva", afirma Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.
accessibletech.jpg
ACCESSIBLITECH és un projecte europeu dissenyat per desenvolupar una eina de mapeig i una metodologia per avaluar tecnologies accessibles a qualsevol nivell de maduresa que tinguin el potencial de millorar la qualitat de vida i l'experiència de les persones amb discapacitat a les àrees de teletreball, educació a distància i teleassistència. El desenvolupen Fundació ONCE, Digital Europe i EASPD, en col·laboració amb EDF, SEE i Philea.
fundacion_once_foto_trabajadores_002.jpg
"Seguim posant el millor que tenim, la nostra solidaritat, per ajudar a les persones amb discapacitat a tenir una vida plena. El treball i l'educació són un camí de realització personal i d'inclusió. Estem contents de posar el nostre granet de sorra per fer una societat catalana més justa amb un teixit social ric i divers. I seguirem sumant", manifesta Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya.
fundacio_princesa_foto_pantallazo.jpg
El conveni es marca, entre altres objectius, l'establiment de programes de captació, orientació i inserció laboral de persones amb discapacitat, especialment joves, “amb la finalitat d'aconseguir-ne l'accés a l'ocupació de qualitat”.
foto_familia_universitaris_beca.jpg
Han obtingut una beca per continuar els estudis, realitzar treballs de recerca o pràctiques en empreses, dins de la vuitena edició del programa 'Oportunitat al Talent' de Fundació ONCE pel curs 2021/2022.
nakoa_002.jpg
En total, es van rebre 150 propostes. Mª Jesús Varela Méndez, Directora Gerent de la FOPG, afirmà que “amb els més de 100 noms que s'han presentat a aquest concurs ha estat molt difícil triar. Ens encanta com sona el nom guanyador perquè és original i també s'ajusta als nostres criteris que tingués un so clar i agradable, curt i fàcil d'entendre per al gos".
coral_002.jpg
L'objectiu d'aquest conte, com el de la resta de la col·lecció, és que els més petits coneguin la discapacitat i, sobretot, la realitat que s'hi pot viure amb ella d'una manera normalitzada.La presentació d'aquesta història, que forma part de la col·lecció 'Contes que contagien il·lusió', va tenir lloc amb l'estrena d'un vídeo al canal de YouTube de la Fundació ONCE.
foto_clausura_mesa_clausura_002.jpg
Fundació ONCE va clausurar divendres 19 de novembre el V Congrés Internacional de Tecnologia i Turisme per a la Diversitat, un esdeveniment que va reunir de manera virtual més de 700 persones durant la setmana i que en la seva última jornada va apostar perquè els agents implicats treballin junts per la consecució una mobilitat sostenible i inclusiva per a tots els ciutadans.
generalitat_fundacio_once.jpg
La Generalitat de Catalunya, a través de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya, ha distingit públicament la Fundació ONCE per la seva tasca en l'atenció a les persones amb discapacitat en situacions d'emergència. L’entrega de la distinció va tenir lloc el passat 19 de novembre durant l´acte d´inauguració de l´any acadèmic 2020-21, presidit per Joan Ignasi Elena, conseller d´Interior del govern català.
Un total de 44 dones amb discapacitat comencen la formació impartida dins de la segona convocatòria del Programa RADIA, edició Indra 21/22, que es va inaugurar dimecres 6 d’octubre i que està impulsada per Fundació ONCE, la Conferència de Consells Socials de les Universitats (CCS ) i Fundació CEOE per millorar la inclusió de persones amb discapacitat en entorns de l'economia digital.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts