Núm. 82 DESEMBRE 2023

Pla General de la celebració de Santa Llúcia a la DT i Agència de L'H

Dissabte 16 de desembre, prop de 4.000 persones dels 18 centres de l’ONCE Catalunya van celebrar Santa Llúcia, patrona de les persones cegues i el 85 aniversari de l’ONCE.

Foto antiga en blan i negre d'un venedor de l'ONCE al seu quiosc mirant el carrer

El cupó de l'ONCE del dimecres, 13 de desembre, va ser molt especial, ja que celebrava el 85 aniversari d'una Organització que va néixer el Dia de Santa Llúcia de 1938 i que, en aquesta ocasió, es festejà amb el lema “Celebrem el camí recorregut”.

Fotos de medallistes de la Delegació Territorial: grup de venedors, treballadors de la DT, SBO, CRE. I de les agències de Lleida i Molins de Rei.

A totes les agències, vam celebrar l’acte de lliurament de diplomes i medalles d’argent i d’or que l’ONCE Catalunya concedeix als treballadors que amb la seva dedicació i treball quotidià han arribat als 25 i 35 anys de feina en la nostra institució.

Foto de Família de la festa homenatge als Voluntaris ONCE Catalunya a l'escenaari de l'ONCE Catalunya.

Es van reunir voluntaris i voluntàries de tot Catalunya així com els col·laboradors de voluntariat i la coordinadora, un cos de servei excepcional per als nostres afiliats i afiliades.

Imatge de la campanya.

Després de 85 anys d'incansable activitat (l'ONCE celebrà el seu 85 aniversari el dia 13 de desembre, Santa Llúcia), l'Organització  continua creixent i manté el seu ferm compromís de retornar tot el que la societat li aporta en forma d'un model de suport integral a les persones cegues o amb qualsevol discapacitat.

Un cupó gegant del Sorteig Extraordinari de Nadal de l'ONCE, amb boles de l'arbre de Nadal, estrelles i paquets de regal, es van pujar a la teulada dels quioscos de l'ONCE.

Concretament, a la Plaça Catalunya, número 16; al Portal de l’Àngel, número 23; i al Carrer Sant Antoni Maria Claret, número 214 ( a prop de L'Hospital de Sant Pau). 

Francisco Santiesteban, agent venedor de la loteria social, responsable i segura de  l’Organització, a l'Avinguda Meridiana de Barcelona.

La 'Grossa' de l'ONCE. El 'Cuponazo' reparteix 6 milions d'euros a La Meridiana de Barcelona.I l'Eurojackpot 2 milions a l'Estació de Tren de Girona, divendres 22 de desembre.

Pere Gorgoll, guanyador de narrativa de l'any 2023.

Els guanyadors i/o guanyadores es coneixeran durant el primer semestre de 2024.

Foto de família de l'ace dels 25 anys de la FOAL.

Gràcies al treball de la FOAL, en els últims cinc anys, s'ha beneficiat 
a 219.998 persones cegues o amb baixa visió dels 19 països llatinoamericans.

Entrega de premis a la categoria femenina.

Catalunya va quedar segona en categoria masculina i quarta, en femenina. Fèlix Vargas i  Eva Núñez, de la selecció catalana, van ser el segons màxims golejadors del Trofeu. 

Foto de família de la presentació de l'etiqueta braille als calçots, amb Arantxa vallespi, sotsdirectora de l'ONCE a Tarragona.

Les persones cegues tindran accés a la informació nutricional, receptaris i tots els detalls i novetats d'aquesta verdura.

Foto de família del lliurament de les beques a l'estudi de Fundación ONCE.

D'aquesta manera, ja són 822 joves amb discapacitat beneficiats en les deu edicions d'aquest programa d'ajudes.

El grup del MAU, de 15 persones cegues i amb discapacitat visual greu acompanyats dels seus gossos pigalls i de guies voluntaris, gràcies als quals van poder completar aquesta aventura.

Es tracta d'un grup de 15 persones cegues i amb discapacitat visual greu acompanyats dels seus gossos pigalls i de guies voluntaris, gràcies als quals van poder completar aquesta aventura.

Ana M Marín, entre dues de les escultures que exposa en el Tiflológic.

Per a l'escultora, els qui vegin i toquin la seva obra “trobaran el meu procés personal, la meva cerca més íntima, perquè m'exposo, en el més ampli sentit de la frase”.

Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, en primer terme. I a la dreta taula de la jornada, amb ponents.

En unes jornades organitzades per la Unió Internacional de Telecomunicacions, la Comissió Europea i AccessibleEU. La trobada analitza la importància de l'accessibilitat per a crear una societat digital inclusiva. 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos