El Grup Social ONCE llança #BraçABraç

Imatge de la campanya.

El Grup Social ONCE continua treballant en la normalització i sensibilització social en favor de les persones amb discapacitat. Amb aquest motiu, llança la campanya institucional “Braç a braç”, una demostració que treballar junts amb tota la ciutadania, des del respecte, és la millor eina per a fer societats millors.

Després de 85 anys d'incansable activitat (l'ONCE celebrà el seu 85 aniversari el dia 13 de desembre, Santa Llúcia), l'Organització  continua creixent i manté el seu ferm compromís de retornar tot el que la societat li aporta en forma d'un model de suport integral a les persones cegues o amb qualsevol discapacitat a través de serveis socials, l'educació, l'ocupació, la tecnologia accessible o la col·laboració amb les entitats de la discapacitat, el Tercer Sector o l'Economia Social.

Aquest any 2023 i, sumant-se al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, llança la campanya #BraçABraç, en la qual es reafirma en la necessitat de continuar construint una societat per a tots, entre iguals, perquè tots i totes tinguem les mateixes oportunitats.

La campanya celebra els 85 anys de camí recorregut per la ciutadania al costat de l'ONCE, de la Fundació ONCE i de les empreses socials Ilunion i posa en valor les persones que conformen el Grup Social ONCE, un model únic en el món, reflex d'una societat cada vegada més solidària i compromesa. 

Aquesta campanya fa al·lusió a la generació més inclusiva de la història que, braç a braç i des del respecte, manté la ferma voluntat de fomentar el desenvolupament de tota la ciutadania, incloses les persones amb discapacitat o en risc d'exclusió.

D'aquesta manera, enguany es continua en la línia de “L'actitud ens fa capaces” i “Generació Inclusió” dels anys 2021 i 2022, reafirmant la importància de la inclusió de les persones amb discapacitat per a construir una societat veritablement inclusiva.

#BraçABraç

En #BraçABraç, es mostren circumstàncies quotidianes, reals, en les quals persones amb i sense discapacitat, al marge de les seves circumstàncies personals, mostren que, en els petits detalls de la vida, es troba la veritable inclusió. 

Es pot veure situacions del dia a dia com una conversa entre amics amb i sense discapacitat, un entrenament, una visita i un examen. Una demostració que junts es pot arribar més lluny.

Vídeo de la campanya


Transcripció:
“Braç a braç. Així, sortim per totes, ens venim a dalt, ens superem les vegades que faci falta.

Així, som més iguals, quan anem tots a l'una.

Així, aconseguim que això sigui només una reunió, això només un examen.

Perquè amb tu mai estem sols.

Després de 85 anys treballant per una societat millor per a tots, en Grup Social ONCE tenim clar que la igualtat d'oportunitats es fa, des del respecte, braç a braç.

Grup Social ONCE.

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos