Nº 56 AGOST 2021

presentacio_cupo_mercat_tarrega.jpg
Cada dilluns, des de l'any 1319, durant tot el matí, els carrers de l'eix comercial del centre de Tàrrega acullen un centenar de parades amb productes de fruita, verdura, tèxtil, calçat, flors entre molts altres articles i productes.
allianz_foto_firmantes.jpg
Les dues entitats col·laboraran en formació i ocupació, buscaran línies de cooperació en matèria d'accessibilitat universal, a l'àrea de Responsabilitat Social Corporativa d'Allianz i els seus projectes d'inclusió social, així com en el desenvolupament d'iniciatives conjuntes en l'àmbit de la distribució d'assegurances.
presentacio_cupo_trueta.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Fran Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, van lliurar a la doctora Gloria Padura, directora de l’Hospital Josep Trueta, una imatge emmarcada del cupó.
semafors_sonors_a_espluges.jpg
El sistema, que va començar a aplicar-se al municipi fa 25 anys, s'ha estès en l'actualitat a les principals vies (avinguda Cornellà, carrer Laureà Miró, Molí...), així com a l'entorn de centres educatius i parcs
campionat_de_catalunya_natacio.jpg
Cal destacar les posicions que van assolir nedadores i nedadors de la FCECS dins del Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada. A més de l’Emma Feliu que va guanyar el trofeu a millor nedadora, també cal destacar a la Marian Polo del CN Badia, el Mahamadou Dembelleh del CN Castellfollit, l’Edgar Sánchez del CN Mataró, l’Àngela González de la DT Catalunya i el Xavier Carregal de la Fundació Adapta2.
foto_de_familia_de_la_entrega_de_los_premios_solidarios_once_catalunya_2019_0.jpg
Els guardons reconeixen aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I en concret, per la promoció en el seu entorn i en el seu àmbit territorial d’influència, de la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.
tarragona_unifoto_grupo.jpg
Una desena d'alumnes amb discapacitat intel·lectual es va graduar el passat dimecres 30 de juny a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i altre grup ho va fer el passat 8 de juliol a la Universitat de Barcelona. Va ser en dos cursos de formació per a l'ocupació i la vida autònoma posat en marxa gràcies a un programa finançat per Fundació ONCE en col·laboració amb el Fons Social Europeu (FSE) per millorar la inserció laboral dels joves amb aquest tipus de discapacitat.
thumbnail_foto_familia_haikus.jpg
Potenciar els valors esportius i paralímpics (superació, esforç, treball en equip i solidaritat), tot això a través de la creació d'una peça poètica japonesa anomenada 'haiku', era el principal objectiu d'aquest concurs. El haiku pretén aconseguir la major simplicitat i, generalment, inclou referències a l'estació de l'any. Exigeix intimitat, consciència, llibertat emocional i tracta de captar la sorpresa o l'emoció que produeix en el poeta la contemplació de la realitat.
bcn_digital.jpg
El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de defensa dels drets de les persones amb discapacitat a Catalunya, demana als ajuntaments i entitats de caràcter local que impulsin i donin suport a projectes i iniciatives tecnològics que siguin accessibles i assequibles per a les persones amb discapacitat. El COCARMI aplaudeix l'impuls del projecte Territori Zero Bretxa Digital de l’Ajuntament de Barcelona.
vodafone.jpg
El principal objectiu del Programa Per Talent Digital és posicionar a les persones amb discapacitat al mapa de talent digital. “S'ha afavorit el seu acostament a professions digitals i tecnològiques amb alta demanda en el mercat de treball, multiplicant les seves perspectives laborals i motivant el seu apoderament social i laboral”, s'assenyala en el document.
diputacio.jpg
Durant la trobada, els responsables del Grup Social ONCE van donar a conèixer els programes d’inserció laboral que porta a terme a través d’Inserta i del model empresarial d’economia social d’ILUNION que es desenvolupen a Catalunya.
dia_mindial_contra_la_trata_de_personas.jpg
'Ens volem vives' és el clam que va recollir el cupó de l'ONCE de dijous 29 de juliol, dedicat al Dia Mundial contra el Tràfic de Persones. Cinc milions i mig de cupons van difondre aquesta data, que es commemora cada 30 de juliol.
Estableix els requisits i recomanacions per a un turisme accessible. Per exemple, perquè una platja pugui ser considerada accessible ha de comptar amb dutxes, lavabos i rutes que puguin ser usats per totes les persones.
cadires_fc_barcelona_0.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar dues cadires de rodes al Club BSR FC Barcelona, que van recollir la seva presidenta, Montse Gracia i el seu director tècnic Jaume Vilella.
vic_presentacio.jpg
L’ONCE Catalunya vol agrair a José Miguel Jiménez i a José Luis Alberdi, ambdós recentment jubilats, els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca.
vendedor_once_amb_clienta.jpg
Aquesta és la principal conclusió de l'Informe de Valor Compartit del Grup Social ONCE 2020, que agrupa les activitats d’ONCE, Fundació ONCE i Ilunion. “No hem defallit en el nostre interès d'arribar a tots els racons on ens ha estat possible i posar el nostre granet de sorra perquè la societat, en el seu conjunt, pugui superar la realitat de la Covid sense deixar enrere a les persones amb més dificultats, moltes d'elles amb discapacitat”, destaca Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts