Soledad Expósito, de Terrassa, rep el guardó com millor venedora de l’ONCE a Catalunya el 2020

Seccions: Protagonistes
sole_exposito.jpg

Soledad Expósito ha estat escollida com la millor venedora de l'ONCE a Catalunya de l'any 2020. Un guardó amb el qual l'Organització reconeix l'esforç dels treballadors i treballadores dedicats a la venda dels seus diferents productes de loteria responsable, així com l'actitud en el seu lloc de treball, la implicació amb els clients o el compromís amb la tasca social de l'ONCE.

Soledad Expósito té 43 anys i és afiliada a la ONCE. És cega total. És venedora dels productes de loteria responsable de l’ONCE des de fa 25 anys, des del 19 de juliol de 1996. Actualment, treballa a l'Hospital General de Catalunya, a Sant Cugat de Vallès.

Sole, com la coneixen amics i clients, porta tota la seva vida a l'ONCE, on va estudiar i ara treballa. Per això se sent molt agraïda amb la institució i entén que l'única manera d'agrair-lo és treballant tots els dies amb la màxima il·lusió.

Admira profundament la figura el seu marit, Paco Aguilar, també cec total. Per a ella és un referent i un lluitador incansable, capaç de sobreposar-se a tot tipus d’adversitats. Li agrada molt fer esport i practica amb regularitat, pilates i zumba. De jove, va ser atleta. És una devota seguidora de tota la saga d'Harry Potter.

Sole Expósito, al centre, amb els presentadors i Paco Aguilar, assegut.

Com tots els guardonats, Sole pertany a la ‘Bona Gent ONCE’. Sent feliç ajudant els altres. Recorda amb molta emoció quan en plena crisi el 2009, va repartir un premi que va servir per salvar una família d'una situació econòmica molt difícil.

Sole, al costat dels altres 21 venedors i venedores seleccionats de tot l’Estat, va rebre el seu guardó en el transcurs d'un sopar de gala celebrada a l'Hotel ILUNION Pío XII de Madrid, on tots van estar acompanyats pels màxims responsables del Grup Social ONCE.

Reconeixement institucional a la 'Bona Gent ONCE'
Com és tradició, el lema triat per a la Gala dels Millors Venedors de l'ONCE de l'any 2020, en la seva XIV edició, va ser el de 'Bona Gent ONCE', que destaca per valors com: talent, perseverança, solidaritat, il·lusió, respecte, iguals, unió, proximitat, simpatia, enginy i compromís.

Aquests són, precisament, alguns dels valors que l'ONCE té en compte a l'hora de seleccionar a aquells venedors i venedores que han destacat al llarg de l'any, a més del propi exercici del seu treball, la seva actitud, el seu grau d'implicació en la vida institucional de l'Organització i el seu compromís amb la tasca social.

Una gala presencial que va recrear una sessió telemàtica
La gran gala 'Bona Gent ONCE' va voler recrear, de forma presencial, una sessió telemàtica d'una d'aquestes plataformes tecnològiques que ens han permès estar una mica més a prop dels nostres durant la pandèmia. Amb aquesta premissa, tota l'escenografia i estructura de l'acte van ser customitzades simulant un entorn informàtic: l'escenari recreava la pantalla d'un ordinador portàtil, el sòl un teclat amb una línia braille incorporada, la taula del presentador i autoritats un ratolí ...

La va conduir el locutor de ràdio Juanma Ortega. Va ser amenitzada amb diverses actuacions del grup de teatre Yllana en estreta col·laboració amb el grup de Teatre de l'ONCE La Luciérnaga.

Reconeixement especial
Amb aquesta cerimònia anual, l'ONCE fa un reconeixement especial a aquests 22 treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l'any i, per extensió, als prop de 20.000 venedors de l'Organització que conformen en l'actualitat el principal canal de vendes dels seus productes de joc.

Segons va manifestar durant l'acte Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE: "És una sort tornar a trobar-nos aquí, a casa nostra, i poder compartir-lo amb els millors venedors i venedores de l'any. Ells i elles són el nostre punt de partida, la connexió amb la societat que cada dia s'acosta a aquests homes i dones, sentinelles de la il·lusió, per fer possible que el Grup Social ONCE segueixi sent el major ocupador del món de persones amb discapacitat".

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts