L’ONCE lliura els premis als guanyadors del seu 38è Concurs Escolar: El Col·legi Sant Rafael’ (La Selva del Camp), L’Institut Escola ‘Guillem de Balsareny’, el Col·legi ‘Maristes Igualada’ i l’Escola ‘Joan Maragall’ (Sant Andreu de la Barca)

Seccions: Protagonistes
concurs_escolar_institut_escola_guillem_de_balsareny.jpg

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya i Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona, van lliurar dimecres 13 de maig els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE, juntament amb  Susana Naranjo, directora general d’Educació Inclusiva i Llengües de la Generalitat de Catalunya.     

En aquest 38 Concurs Escolar del Grupo Social ONCE  el guanyadors autonòmics de Catalunya han estat el Col·legi ‘Sant Rafael’ (La Selva del Camp, Tarragona), a la categoria A; l’Institut Escola ‘Guillem de Balsareny’ (Barcelona), a la categoria B; i el Col·legi ‘Maristes Igualada’ (Barcelona), a la categoria C. Els grups guanyadors en aquesta fase autonòmica van passar a la fase estatal.

Els guanyadors provincials de Barcelona, han estat el mateix Col·legi ‘Maristes Igualada’, l’Institut Escola ‘Guillem de Balsareny’, i l’Escola ‘Joan Maragall’ de Sant Andreu de la Barca.
Els guanyadors autonòmics han estat premiats amb una experiència escape room per a tota la classe. Han rebut un xec simbòlic per realitzar aquesta activitat. I els guanyadors provincials una motxilla gravada amb motius del concurs. A més tots ells han rebut un diploma que els acredita com a guanyadors.

Concurs Escolar Escola Maristes Igualada rep el premi.

A Catalunya, han participat enguany  un total de 6.219 estudiants i 133 professors de 103 centres educatius públics, concertats i privats, des de Primària fins a Batxillerat, a més d'Educació Especial i Formació Professional.

Sota el lema ‘El Camí que ens fa iguals’, el Concurs ha convidat els mestres i estudiants a realitzar diferents treballs per fomentar la inclusió i la igualtat dins del seu entorn més proper als àmbits de l'oci, l'educació, l'ocupació o l'accessibilitat universal.

Concurs Escolar Col·legi Sant Rafael La Selva del Camp rep el premi.

La participació dels estudiants i docents s'ha realitzat per aules completes (una feina-una aula). Els de Primària i Educació Especial (Categories A, B i E) han fet un cartell i els de Secundària, Batxillerat i FP (categories C i D) han dissenyat una peça audiovisual de 60 segons.

El jurat de Catalunya ha valorat la creativitat, la qualitat, el missatge i l'accessibilitat dels treballs presentats. Ha estat format per la presidenta, Lidia Ramos,  cap del departament de Coordinació i Talent d’ONCE Catalunya; María de la Sierra López, vicepresidenta 2a del Consell Territorial ONCE Catalunya; Meritxell Caralt, Secretària Tècnica de COCARMI; Carmina Pujol i Lourdes Caseny, tècniques del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Àngels Castro, periodista; Sara Reñé, tècnica de material Tiflotècnic del CRE ONCE Barcelona i membre del grup ACCEDO; i Dolors Moreiras, Mestra del CREDV/CRE ONCE Barcelona.

Concurs Escolar Escola Joan Maragall Sant Andreu de la Barcarep el premi.

iES de L'H, campions estatals

Un grup d'alumnes de l'iES (Innovació en Formació Professional) de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) han estat els guanyadors absoluts del 38è Concurs Escolar del Grup Social ONCE a la Categoria D, amb el vídeo ‘Adivina la tortilla’, elaborat pel Grup 1 REA M (Grau Superior), amb el seu professor Eduard Pampín.
 

La pàgina web http://www.concursoescolaronce.es/ 
Twitter   @ConcursoONCE
Facebook   www.facebook.com/concursoescolarONCE   
YouTube   http://www.youtube.com/user/concursoescolaronce
Instagram   https://www.instagram.com/concursoonce/

 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Novembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts