L’ONCE Catalunya celebra el Dia de la Il·lusió 11/11 amb una jornada de germanor

Seccions: Protagonistes
11_11_tarragona.jpg

Dijous 11 de novembre l’ONCE Catalunya va celebrar, a les quatre províncies catalanes i a les 11.00 h, el Dia de la Il·lusió de la Gent Gran, una jornada de germanor en la qual la gran gent de casa nostra es va poder ajuntar de nou i compartir caliu i bons moments. Va ser un homenatge d’agraïment a tot el col·lectiu que dia sí i dia també és fidel a la nostra Organització. 

Anaïs García, cap d’Autonomia Personal i Accés a la informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, va adreçar aquestes paraules als assistents: “Gràcies a tots i totes els que dia a dia, amb el vostre exemple, heu fet gran la nostra Institució. Gran en il·lusions, gran en projectes, gran en serveis... A tots us volem agrair aquest esperit jove, un exemple per a les noves generacions”, a l'Auditori ONCE Catalunya de Barcelona, on Katy Estrada, artista afiliada a l’ONCE, va oferir el seu espectacle de varietés.

Anaïs García, cap d’Autonomia Personal i Accés a la informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya va adreçar aquestes paraules als assistents. Després ho va fer el Referent del Major, Toni Martínez.

“Superació, solidaritat, esperit de servei... són un intangible que moltes Organitzacions voldrien tenir. Nosaltres els tenim, L’ONCE el té i els companys i companyes que estem avui aquí, i altres que no han pogut assistir, sou l’encarnació d’aquests valors”, va dir Toni Martínez, referent del Major.

A Girona, la cita va ser al saló d'actes de l'agència presidida pel seu director Fran Rodríguez i per Adrià Vila, conseller territorial. Amb un concert intimista del duo musical Geberovich Klainer.

A Girona, la cita va ser al saló d'actes de l'agència presidida pel seu director  Fran Rodríguez i per Adrià Vila, conseller territorial. Amb un concert intimista del duo musical Geberovich Klainer amb el seu acústic d’arrels llatines melòdiques. A Tarragona,  espectacle musical del grup ‘Quico el Celio’, el noi i el mut de Ferreries, en un acte on van intervenir la directora Raquel Saavedra i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial. I a Lleida, van exercir d'amfitrions  el director de l'ONCE Marcelino Cid i Josep Puighermanal, col·laborador del referent del Major, amb actuació del music i compositor afiliat  Martí Batalla que va interpretar cançons del seu últim disc ‘Sensacions de mar’, així com una selecció del cançoner català. 

A Lleida, van exercir d'amfitrions el director de l'ONCE Marcelino Cid i Josep Puighermanal, col·laborador del referent del Major, amb actuació del music i compositor afiliat Martí Batalla que va interpretar cançons del seu últim disc ‘Sensacions de mar’.

El Grup Social ONCE és un model d’inclusió social de les persones cegues i deficients visuals, únic al món,  basat en l’educació, la feina i la plena ciutadania, impulsat sobre la base de la gestió del joc responsable. La Gent Gran de l’ONCE  ha ajudat molt a que l’ONCE sigui així en els seus quasi 83 anys d’història, que farà el dia de Santa Llúcia.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts