L'equip B2/B3 de futbol sala de la DT Catalunya, campió de la Lliga regular i invictes

L’equip de futbol sala de la Delegació Territorial d'ONCE Catalunya i de la FCECS de la categoria visual B2/B3 es va proclamar campió de la Lliga regular de primera divisió per segona temporada consecutiva, aquest any, a més a més, de manera invicta. El conjunt català suma un nou èxit a la seva història esportiva. El conjunt ha recollit els resultats d'un gran treball amb esforç, sacrifici i dedicació, que s'ha vist reflectit a la pista amb una gran proposta futbolística. La temporada no ha acabat i l'equip es prepara ja per a noves fites nacionals i internacionals amb la màxima il·lusió.

Triomf de la FCECS a Sevilla

El cap de setmana del 27, 28 i 29 de maig es va celebrar a Sevilla la Copa FADC 2022, de la Federación Andaluza de Deportes para Ciegos. La FCECS hi va participar. L’expedició estava formada pels futbolistes de categoria visual B1, liderats per la tècnica Laura Estellers, i els de B2/B3, amb els entrenadors Rubén Cárdenas i Xavier González.
Els resultats de les dues seleccions van ser immillorables, ja que les dues es van proclamar campiones en la seva categoria.
En la categoria de Futbol 5 B1, la Selecció Catalana va quedar primera (11 punts), seguida de la selecció d'Espanya (8 punts) i d'Andalusia (5 punts) d'una lliga doble volta.
Per altra banda, en la categoria de Futbol Sala, la Selecció Catalana va enfrontar-se a l’Andalusia B i va guanyar el partit per 4-1.
A part dels triomfs col·lectius, la FCECS va aconseguir els premis individuals al millor jugador i al millor porter.
Foto de família dels campions de la FCECS a la Copa , celebrada a Sevilla.