ILUNION crea la major companyia especialitzada en accessibilitat universal física i tecnològica

Seccions: Ilunion
equipo_ilunoin_accesibilidad.jpg


ILUNION ha creat la companyia especialitzada en accessibilitat universal, fruit de la unió de dues de les seves empreses, pioneres en accessibilitat física i tecnològica. El seu objectiu és liderar i acompanyar els clients a l'enfocament d'accessibilitat universal 360º.

L'accessibilitat universal ha esdevingut en els darrers anys una característica necessària en productes, serveis i entorns. És una exigència legal però també i sobretot una condició que les empreses, les entitats públiques i del Tercer Sector volen complir, reflex d'un compromís seriós amb la societat. Condició que permet, a més a més, millorar els resultats en tots els àmbits, inclòs l'econòmic. Per a la nova companyia, garantir l'accessibilitat significa la possibilitat real que tothom pugui gaudir, de manera segura, confortable i autònoma, d'espais, serveis i productes en igualtat de condicions. Un objectiu alineat amb aconseguir ciutats inclusives, segures, sostenibles.

Pel CEO d'ILUNION, Alejandro Oñoro, aquesta nova companyia “neix amb vocació de lideratge i amb l'experiència de més de 25 anys de les dues empreses ara unificades. És l'única que ofereix un servei d'accessibilitat universal 360 al mercat; cosa que materialitza un dels propòsits d'ILUNION com a part del Grup Social ONCE”.

ILUNION Accessibilitat agrupa en una sola empresa serveis de consultoria social i solucions tecnològiques aplicats a l'accessibilitat a entorns digitals i físics, a la comunicació, a la informació i a l'organització de les entitats.

Un enfocament innovador
ILUNION Accessibilitat compta amb l'equip professional i també amb la metodologia adequada per incorporar l'accessibilitat a les organitzacions, en totes les fases de la cadena de valor, incloent-hi les certificacions, tant de web, conforme al W3C (consorci de la World Wide Web, com dels entorns físics (UNE 1700001 d'Accessibilitat Universal).

La nova companyia compta amb el talent de professionals de perfil molt divers: arquitectes, enginyers, desenvolupadors web, dissenyadors, sociòlegs, especialistes en turisme, diplomats en diferents àrees amb especialització en braille, subtituladors, entre d'altres.

La seva metodologia per projectes inclou el punt de vista d'usuaris de diferents perfils, coordinats i dirigits per sociòlegs i especialistes en experiència d'usuari (UX). La col·laboració i la cocreació amb els clients és una altra de les característiques de la seva manera de treballar.

Aquest enfocament permet acompanyar els clients en tot el procés de creació de productes i serveis accessibles, assegurant-ne l'actualització a través d'un sistema de gestió i assessorament continuat.

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts