Dediquem 5,5 milions de cupons a l’hostaleria per a ‘Seguir gaudint junts’ de bars i restaurants

cupo_bar_taula_la_semproniana.jpg

El sector de l'hostaleria, un dels més afectats per l'aturada econòmica de la Covid-19, va protagonitzar el cupó de l'ONCE de dijous, 17 de juny. Cinc milions i mig de cupons van difondre la important tasca d'aquest sector.

“Estem encantats de poder ajudar a l’hostaleria i la restauració. I poder-los oferir el nostre assessorament per a millorar el servei a les persones cegues o amb discapacitat visual greu quan van a dinar o a sopar. Són unes pautes molt senzilles que les poden guiar molt bé. Constitueixen un pas més per ser iguals i normalitzar la vida social de les persones amb discapacitat”, apuntà Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.

Per l’acte de presentació d’aquest cupó, es van organitzar uns esmorzars a cegues a les quatre províncies catalanes, en els que tots als assistents es van posar a la pell d’una persona cega i van gaudir d’un esmorzar sense veure, amb antifaç. Quatre tècniques en rehabilitació de l’ONCE (Pilar Laucirica, a Barcelona; Olga Serrano, a Girona; Mayka Cruz, a Lleida i Laura Blanco, a Tarragona) els van explicar les pautes de comportament en el tracte i servei a taula a les persones cegues o amb discapacitat visual quan són clients d’un bar o restaurant, com per exemple: localitzar el menjar (seguint les hores del rellotge), la beguda, els coberts...

Barcelona
A Barcelona, l’esmorzar es va fer al restaurant Semproniana amb la seva propietària i cuinera Ada Parellada; Joan Ramon Riera, Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb discapacitat de l’Ajuntament de Barcelona; Mireia Torralba, vicepresidenta del Gremi de Restauració de Barcelona i Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

Girona
A Girona. Josep Roca, del Celler de Can Roca, i el director de l’agència de l’ONCE a Girona, Fran Rodríguez, van presentar el cupó a la Casa Cacao del Celler de Can Roca. Per fer-ho, el sommelier es va posar a la pell d’una persona cega i va gaudir de l'esmorzar.

A Girona.- Josep Roca, del Celler de Can Roca, i el director de l’agència de l’ONCE a Girona, Fran Rodríguez, van presentar el cupó a la Casa Cacao del Celler de Can Roca. Per fer-ho, el sommelier es va posar a la pell d’una persona cega i ha gaudit del esmorzar ‘a cegues’.

Lleida
A Lleida, es va presentar el cupó al Bar Restaurant Llobregat amb  Mariama Sall, regidora de Persones Comunitat i Agenda 2030; Josep Castellarnau, president de la Federació d’Hostaleria de Lleida; Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida i Manolo Lorenzo, vicepresident  del Comitè d’Empresa de Lleida.

A Lleida, es va presentar el cupó al Bar Restaurant Llobregat amb Mariama Sall, regidora de Persones Comunitat i Agenda 2030; Josep Castellarnau, president de la Federació d’Hostaleria de Lleida; Marcelino Cid, director de l’agència de l’ONCE a Lleida i Manolo Lorenzo, vicepresident del Comitè d’Empresa de Lleida.

Tarragona
A Tarragona, l’acte va tenir lloc al Camping & Resort Sangulí de Salou amb Pere Granados, alcalde de Salou; Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona; Xavier Blasi, Camping & Resort Sangulí; Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

A Tarragona, l’acte va tenir lloc al Camping & Resort Sangulí de Salou amb Pere Granados, alcalde de Salou; Berta Cabré, presidenta de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona; Xavier Blasi, Camping & Resort Sangulí; Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

 

Amb aquest cupó, l'ONCE dona suport als professionals de l'hostaleria i col·labora en tot el que sigui possible perquè pugui recuperar el terreny perdut durant el confinament. A més, vol agrair a bars i restaurants la seva tasca durant aquests durs mesos. Molts dels establiments van posar els seus fogons al servei dels que van lluitar directament contra la malaltia i de les persones amb pocs recursos.

‘Continuem gaudint junts' és la frase que es va poder llegir en aquests 5,5 milions de cupons, il·lustrats amb a un cambrer servint a una parella, asseguda en una terrassa, tots ells amb la seva mascareta. Una escena que, a poc a poc, va sent més habitual a mesura que la vacunació augmenta i les restriccions es suavitzen.

Un cupó, en definitiva, per tornar a gaudir d'aquests establiments que uneixen a molta gent. Els professionals, cuiners/res i cambrers/res en moltes ocasions, es converteixen en amics i confidents de la seva clientela.  

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts