Publicador de continguts

Solidaritat

Solidaritat

enfermedades_raras.jpg
La Federación Española de Enfermedades Raras (FEDER) tiene como misión unir a toda la comunidad de familias con enfermedades raras en España, y hacer visibles sus necesidades y proponer soluciones para mejorar su calidad de vida.
solidaris_foto_familia.jpg
Els guardonats dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 han estat: Polseres Candela, programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla, Marc Buxaderas, Gimnàstic Tarragona i l’Ajuntament de Masquefa.
solidaris_2a_reunio.jpg
Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal, la vida independent, i que siguin coincidents amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits. L’acte de lliurament serà el 10 de desembre a les 19.00 h a l’Auditori ONCE Catalunya
De cada barra de torró que es vengui a les pastisseries de Catalunya el Gremi farà una donació a la Fundación ONCE del Perro Guía (FOPG). Així vol contribuir a la conscienciació ciutadana sobre l’etiquetatge de productes amb braille contribuint a aconseguir la major accessibilitat i inclusió de les persones amb discapacitat visual.
solidaris_1a_reunio_jurat.jpg
L'ONCE ha convocat els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que s’hagin compromès més des dels seus diferents àmbits d’actuació per portar a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. Les candidatures són públiques i obertes, i es poden proposar fins al proper dijous 11 d’octubre.
comite_executiu_cocarmi_2018_2022_0.jpg
Enric Botí, president del Consell Territorial d'ONCE Catalunya segueix, a la Secretaria General. Amb 20 anys d'història, el COCARMI representa 700 entitats i més de 500.000 persones.
foal.jpg
La Fundación ONCE para América Latina (FOAL) acaba de alcanzar su XX aniversario con presencia en 22 países hermanos y centrada en elevar su labor de cooperación con las personas ciegas de América Latina, aunando esfuerzos con autoridades y tejido asociativo de la zona, y centrando esfuerzos en educación, formación e impulso al empleo.
cuento_braille_mayor_zaragoza.jpg
El Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona, seu a la vegada del Servei Educatiu de la Generalitat de Catalunya CREDV, des del primer moment va oferir la possibilitat de col•laborar transcrivint al Braille els documents necessaris per difondre aquesta tasca del col•lectiu. Fins aquest moment, s’han transcrit a Braille: Sota l’acàcia, un conte realista adreçat a infants a partir de vuit anys que reflexiona sobre la pau i la justícia social, La crida, un conte que aborda la consciència ecològica i la conservació del planeta ideal per als nens i nenes de cicle infantil i inicial, La Carta de la Terra, el document fundacional amb tots els Principis (en català i castellà) i Per què ha vingut en Salim?, un conte creat de manera col•lectiva per un grup de gent gran de Tortosa (iaios conta contes) i que narra les peripècies d’un nen nouvingut a casa nostra.
cocarmi_foto_consellers.jpg
Unes 300 persones van omplir la tarda del 6 de març l'Auditori ONCE Catalunya per celebrar els 20 anys del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de la discapacitat a Catalunya, que representa més de 500.000 persones i unes 700 entitats. L’acte, sota el lema Obrim camins per les persones amb discapacitat va homenatjar alguns dels membres fundadors del comitè, els quals van creure i apostar per la força de la unitat de les entitats de la discapacitat, i va comptar amb la majoria dels consellers d’Afers Socials dels últims 30 anys
cursallorito-2018_033.jpg
L’ONCE Tarragona i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona van organitzar el passat diumenge 4 de març la tradicional Pujada al Loreto. Amb l’objectiu de fer una Tarragona més integrada i inclusiva, la cursa arribà a la seva 29a edició. Aquest any la novetat ha estat que de forma paral•lela per afavorir la participació de persones amb discapacitat es va fer una caminada popular. Tant l’ONCE com el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, que organitzen i coordinen les diferents activitats esportives municipals de la ciutat, volen que aquesta cursa estigui oberta a tota la ciutadania amb la finalitat d'afavorir la inclusió social i molt especialment la participació de persones amb discapacitat visual i d'altres discapacitats.
— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 21 - 30 de 46 resultats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)