Publicador de continguts

Solidaritat

Solidaritat

a-tu-lado.jpg
L’objectiu principal d’aquesta iniciativa, que va néixer a principis del 2020, és detectar i abordar els casos de soledat no desitjada de les persones cegues i amb discapacitat visual afiliades a l'ONCE, especialment d’aquelles que tenen més de 55 anys, i atenuar aquest sentiment.
la_marato_portada.jpg
La solidaritat també és inclusiva. Un grup de persones cegues afiliades a l’ONCE van fer de voluntàries, una vegada més, al centre de trucades de la Marató de TV3, que enguany arribà a la seva 31ena edició, dedicada a les malalties cardiovasculars. En el torn de tarda, van ser les encarregades de rebre les trucades de solidaritat del poble de Catalunya.
guanyadors_solidaris_2021.jpg
Enguany, sota el títol 'Cafè Il·lusió', volen homenatjar l'empatia de les persones, la seva capacitat de posar-se al lloc de l'altre, la necessitat d'escoltar, en un context quotidià com és l'àmbit d'un cafè, on conviuen i s'interrelacionen diferents personatges, que representen la realitat que ens envolta i les diferents àrees del Grup Social ONCE.
Un grup de persones cegues afiliades a l’ONCE van fer de voluntàries, per segona vegada, al Call Center de la Marató de TV3, que enguany arribà a la seva 30ena edició, dedicada a la Salut Mental. Van ser, en el torn de tarda, els encarregats de rebre les trucades de solidaritat del poble de Catalunya.
cupo_pobresac_002.jpg
"Dediquem el millor que tenim: el nostre cupó, que està present per tots els pobles, places i carrers a través dels nostres venedors amb la clara finalitat de millorar la societat i enfortir-la per fer-la més justa, inclusiva i igualitària".
foto_de_familia_de_la_entrega_de_los_premios_solidarios_once_catalunya_2019_0.jpg
Els guardons reconeixen aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I en concret, per la promoció en el seu entorn i en el seu àmbit territorial d’influència, de la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.
signatura_conveni_fundacion_mapfre_i_fundacion_once.jpg
El projecte pretén beneficiar més de 1.500 persones amb discapacitat visual de l'Amèrica Llatina i facilitarà el treball amb al menys 5 empreses i organismes públics per país, a una mitjana de 10 persones per organització.
ulabox_personas_sordociegas_comunicandose_con_un_comunicador_tactil.jpg
Aquest acord permet que els clients d'Ulabox puguin realitzar una aportació solidària arrodonint, de manera fàcil i segura, l'import final de la compra. L'import acumulat es destinarà als mediadors de FOAPS, professionals que treballen per trencar la barrera comunicativa que aïllen a les persones amb sordceguesa per connectar-los amb el món, amb les persones que els envolten i oferir-los, així, més autonomia gràcies a programes educatius, de comunicació, d'habilitats per a la vida diària, rehabilitació, braille, etc.
lliurament_banc_aliments_barcelona.jpg
La família del Grup Social ONCE ha aconseguit donar un total de 279.049 quilos d'aliments a les persones que, en aquests moments tan durs, depenen dels Bancs d'Aliments de tot l’Estat. La campanya "Tones de Compromís" ha aconseguit duplicar el seu objectiu solidari. A Catalunya, el passat 17 de febrer, els dirigents de l’ONCE van fer el lliurament als Bancs dels Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Reus.
— 10 articles per pàgina
S'estan mostrant 1 - 10 de 46 resultats.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)