Publicador de continguts

Joc

Joc

cupo_escudella_2.jpg
El passat 23 de desembre, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà a 'L’Escudella' el passat dissabte 26 de desembre, Sant Esteve. Prèvia a la presentació del cupó, la cuinera afiliada a l’ONCE, Montse Urán, va preparar a cegues una nostrada escudella amb l’equip del CETT-UB.
cupo_manresa.jpg
Pertanyen a la sèrie 'Gentilicis'. Els cupons de Manresa estàn il·lustrats amb una fotografia de La Seu darrera del Pont Vell de Manresa. Seràn pel dia 3 de gener. David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l’ONCE a Catalunya; i Maria Teresa Siles, directora de l’agència de l’ONCE a Manresa, van lliurar a Marc Aloy, alcalde de Manresa, una imatge enmarcada d'aquest cupó, dilluns 21 de desembre.
reloj_tarragona_tarragona_ceros.jpg
El passat 28 de desembre, al Port de Tarragona, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Josep Maria Cruset, president del Port de Tarragona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedica, el proper dijous 7 de gener, a La Torre Rellotge del Port de Tarragona dintre de la sèrie ‘Ciutats en punt i hora’. 5,5 milions de cupons portaran el temps de Tarragona a tot l’Estat. A l’acte també van assistir Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona; i Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consejo Territorial de l’ONCE a Catalunya.
hospital_clinic_barcelona_franciscoavia_dsc_3344.jpg
El passat 1 de desembre Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Josep Maria Campistol, director general de l’Hospital Clínic Barcelona, un quadre amb el Cupó que l’ONCE dedicà, el passat dijous 10 de desembre, a l’Hospital Clínic, dintre de la sèrie ‘Tu ets important’. 5,5 milions de cupons van difondre la imatge d’aquest centre hospitalari per tot l’Estat.
dgt_operarios.jpg
L'ONCE va dedicar 22 milions de cupons a conscienciar sobre que la Seguretat Viària és cosa de tothom, en una sèrie de quatre cupons que va promocionar la campanya de seguretat de la Direcció General de Trànsit (DGT), corresponents als dies 14, 15, 16 i 17 de desembre.
violencia_0_0.jpg
Continuant amb el compromís que la nostra institució té en matèria d'igualtat, demà el Consell Territorial ONCE Catalunya organitzà el mateix dia 25 una jornada en commemoració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.
cupon_coleccion_juegas_tu_2020_prensa.jpg
L'ONCE mostra el caràcter social de les seves loteries en el cupó: complir il·lusions i impulsar projectes de vida, inclusió i ocupació per a persones amb discapacitat.
cupon_black_friday.jpg
El ‘Cuponazo’ de l'ONCE de divendres, 27 de novembre, va estar dedicat al Black Friday. I, per als que ho van comprar, hi va haver centenars de targetes regal per valor de 50 euros d'Amazon perquè poguessin donar-se una petita alegria.
seu.png
L'ONCE va presentar dimarts 24 de novembre al passatge de la Missió, núm.1, a la Seu d’Urgell, el seu nou model de quiosc. Un model més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i que facilita la comunicació amb el públic. L’acte va comptar amb la participació de Jordi Fàbrega, alcalde de La Seu d’Urgell; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Marcelino Cid, director de l’ONCE a Lleida i el venedor dels productes de joc de l’Organització, Carlos Corominas.
cupon_29_noviembre_ceros.jpg
lizabeth Verónica Duchi, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a L’Hospitalet de Llobregat des del seu punt de venda a l’avinguda Torrent Gornal, núm. 25.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Octubre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts