Publicador de continguts

Joc

Joc

lh.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar dimecres 21 d'abril a Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat i presidenta de la Diputació de Barcelona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà a les Festes de Primavera de l’Hospitalet de Llobregat el 26 d’abril. 5,5 milions de cupons difondran la imatge d’aquestes festes.
vendedora_dolores_ruiz.jpg
Dolores Ruiz, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització és qui va portar la sort a Montornès del Vallès des del quiosc de l’ONCE ubicat a la Plaça de la Font, núm. 4.
presentacio_cupo_50_aniversari_upc_.jpg
“Amb la Uinversitat Politècnica de Catalunya tenim una bona i llarga relació. És una universitat que sempre ha estat capdavantera i exemple de bones pràctiques en una docència adaptada a totes les necessitats. Col·laborem estretament en matèries com la inclusió i el disseny universal que permeten que tothom pugui gaudir de les mateixes oportunitats. Hi han estudiat i estudien persones amb discapacitat, algunes d’elles cegues, que tenen en la formació una manera de guanyar-se el futur”, destacà Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.
cupon_esperanzaimelda_fernandez_y_jose_maria_jimenez_con_una_copia_enmarcada_del_cupon.jpg
Ofereix un servei integral i gratuït de suport a les persones que es troben en situació de crisi; i promou programes per millorar la salut emocional de les persones. Declarada d'Utilitat Pública el 1972, és membre fundador de la Plataforma del Voluntariat.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_de_la_igualdad_salarial.jpg
"Des de l’ONCE lluitem per acabar amb la bretxa salarial per gènere i desterrar una discriminació que castiga doblement a les dones amb discapacitat, per ser dona i per ser una persona amb discapacitat”, afirma Maria Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.
cupon_25_f.jpg
Miguel Ángel Bachot, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Montcada i Reixac des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Bateria, núm. 50. “Estic contentíssim. Mai havia donat un premi tan gran en els 37 anys que treballo a l’ONCE. Ni més ni menys que 40 cupons premiats! I molt repartits per tot el poble. Això em fa doblement feliç”, assegurà Miguel Ángel.
cupon_dedicado_al_dia_internacional_del_juego_responsable.jpg
L'ONCE realitza un important esforç i compromís que, no només garanteix que els qui adquireixin els seus productes estiguin protegits com a consumidors, sinó també que els ingressos que es generen es dediquin íntegrament a complir amb la missió de l'Organització en favor de la inclusió social de totes les persones amb discapacitat.
cupon_bancos_de_alimentos.jpg
Aquest cupó es va emetre paral·lelament a la segona fase de la campanya "Tones de compromís", en què els treballadors i treballadores de totes les àrees d'ONCE, Fundació ONCE i Ilunion, conjuntament amb els afiliats i amb tota la gran família de l'Organització, van participar en aquesta gran iniciativa de recollida d'aliments no peribles que impediran que moltes famílies pateixin la manca d'aliment en els pròxims mesos, davant els greus desequilibris socials generats per la pandèmia, especialment en els mesos de gener-febrer.
cupo_mercat_lleo_girona.jpg
Dijous 14 de gener Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Francisco Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, van lliurar a Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE va dedicar al Mercat del Lleó el passat dilluns 18 de gener. Van estar acompanyats per Núria Pi, Regidora de Drets Socials de l’ajuntament de Girona i per Joan Antoni Carmona, venedor d’ONCE. El cupó pertanyia a la sèrie ‘Aquest és el teu mercat’.
extra_navidad_primer_premio_ok.jpg
El Sorteig de l’Extra de Nadal de l’ONCE, celebrat el passat 1 de gener, va repartir 4,5 milions d’euros a Catalunya. A Vilafranca del Penedès van tocar 4 milions d’euros amb 10 cupons del primer premi de 400.000 euros cadascú i un de 400.000, a L’Hospitalet de Llobregat. A Tarragona van caure 40.000 euros del segon premi i 80.000 euros a Capellades (Barcelona), del tercer.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)