BSM i Fundació ONCE s’uneixen per fomentar la feina de les persones amb discapacitat

Foto de famíla, després de la signatura del conveni. El vicepresident executiu de la Fundació ONCE, Alberto Durán, i la directora general de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), Marta Labata i Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya, al centre.

El vicepresident executiu de la Fundació ONCE, Alberto Durán, i la directora general de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), Marta Labata, van signar el passat 3 d’octubre, un Conveni Inserta per promoure durant els propers tres anys la contractació de persones amb discapacitat a la companyia, referent als àmbits de la mobilitat, la cultura, l'oci i la cura de l'espai públic a la ciutat de Barcelona. Els va acompanyar a l'acte de signatura Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya.

Segons va destacar Alberto Durán, a Fundació ONCE i BSM “compartim objectius comuns com és la millora de la qualitat de vida de les persones, posant-les al centre dels nostres objectius i el desenvolupament del talent fent especial èmfasi en la digitalització i la innovació”.

Marta Labata va assegurar que “per a BSM és un orgull iniciar aquesta aliança amb Fundació ONCE, entitat amb què compartim valors i compromís social. El talent és un dels pilars fonamentals que fan avançar la nostra companyia. Estic convençuda que gràcies a aquest projecte serem capaços de continuar sumant valor i aprenentatges per construir una BSM més plural i compromesa amb la igualtat d’oportunitats”.

BSM comptarà amb Inserta Empleo, l'entitat per a la formació i l'ocupació de la Fundació ONCE, per cobrir nous llocs de treball que la companyia demani, preseleccionar candidats que s'adeqüin millor al perfil requerit i impartir formació a mesura que els permeti exercir les tasques assignades.

Aquest conveni comporta l'adhesió de BSM al Fòrum Inserta Responsable, una plataforma de treball en xarxa i innovació social que possibilita compartir pràctiques, eines i experiències que afavoreixin el desenvolupament eficaç de les polítiques d'inserció laboral de talent amb discapacitat.

L'acord s'emmarca en els programes operatius d'Inclusió Social i de l'Economia Social (Poises) i d'Ocupació Juvenil (POEJ), que està desenvolupant la Fundació ONCE a través d'Inserta, amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, per incrementar la formació i l'ocupació de les persones amb discapacitat. 
 

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos