Nº 51 MARÇ 2021

fundacion_musicoterapia.jpg
L'objectiu del taller és estimular la creativitat i el creixement personal, tant individual com grupal, així com oferir oportunitats per a l'aprenentatge musical a les persones amb autisme, als que “comportarà beneficis molt significatius, tant quantitativa com qualitativament”.
lego_escola_vilardell_nen_pp.jpg
L'objectiu és contribuir a l'aprenentatge de sistema braille de forma lúdica i inclusiva, amb una metodologia basada en el joc, la motivació i la igualtat d'oportunitats.
fundacion_once_1.jpg
Entre els projectes aprovats figuren la creació d'una marca de roba, un emprenedor que dissenya dispositius per passar d'una cadira de rodes manual a elèctrica, Serveis de copywriter especialitzat en turisme rural i sostenible i un servei de formació i acompanyament en llengua de signes, especialitzada en català, entre d'altres.
ods.jpg
Malgrat això la majoria de les capitals de l’Estat han oblidat la perspectiva de discapacitat i es detecta una important mancança en la quantitat i qualitat de les dades respecte a qüestions relacionades amb discapacitat i accessibilitat universal.
la ciutat gironina ja disposa d’un total de 131 passos de vianants que compten amb aquest sistema, per tal de facilitar els desplaçaments i l’autonomia al carrer de les persones cegues o amb discapacitat visual greu. el consistori gironí segueix col·locant paviment podotàctil en parades d'autobús.
cupon_de_la_once_dedicado_al_dia_de_la_igualdad_salarial.jpg
"Des de l’ONCE lluitem per acabar amb la bretxa salarial per gènere i desterrar una discriminació que castiga doblement a les dones amb discapacitat, per ser dona i per ser una persona amb discapacitat”, afirma Maria Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.
campeonas.jpg
Amb ‘Campeonas’, l'ONCE fa un pas més en la reafirmació de la seva identitat, dels nostres ‘iguals’, ara de la mà de nous personatges i de la gran Anna, una venedora de l'ONCE que, a l’acabar la jornada laboral en el seu quiosc, va al poliesportiu on habitualment juga a futbol amb les seves companyes i companys d'equip.
cupon_dedicado_al_dia_internacional_del_juego_responsable.jpg
L'ONCE realitza un important esforç i compromís que, no només garanteix que els qui adquireixin els seus productes estiguin protegits com a consumidors, sinó també que els ingressos que es generen es dediquin íntegrament a complir amb la missió de l'Organització en favor de la inclusió social de totes les persones amb discapacitat.
lliurament_banc_aliments_barcelona.jpg
La família del Grup Social ONCE ha aconseguit donar un total de 279.049 quilos d'aliments a les persones que, en aquests moments tan durs, depenen dels Bancs d'Aliments de tot l’Estat. La campanya "Tones de Compromís" ha aconseguit duplicar el seu objectiu solidari. A Catalunya, el passat 17 de febrer, els dirigents de l’ONCE van fer el lliurament als Bancs dels Aliments de Barcelona, Girona, Lleida i Reus.
tpv_prueba.jpg
Des de mitjans del passat mes de febrer, s'ha implantat la formació de la fase pilot a una cinquantena d’agents venedors i venedores d'ONCE Catalunya del nou TPV, Terminal Punt de Venda, una eina de treball imprescindible.El nou terminal i els seus accessoris han estat dissenyats per garantir que l'equip sigui accessible per a persones amb discapacitat. S'ha reduït la mida i el pes i s'ha incorporat una pantalla més gran i amb més resolució.
joan_ramon_riera_guai.jpg
Entrevista a Joan Ramon Riera, regidor d'Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona i president de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD).
cupon_25_f.jpg
Miguel Ángel Bachot, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Montcada i Reixac des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Bateria, núm. 50. “Estic contentíssim. Mai havia donat un premi tan gran en els 37 anys que treballo a l’ONCE. Ni més ni menys que 40 cupons premiats! I molt repartits per tot el poble. Això em fa doblement feliç”, assegurà Miguel Ángel.
tiflos_jurado.jpg
El jurat dels Premis Tiflos de Literatura va premiar per unanimitat l'autora Elena Peralta amb el guardó de novel·la per a escriptors amb discapacitat visual pel seu treball titulat Siempre lloré dormida. Elena, afiliada a l’ONCE, madrilenya, que viu fa anys a Barcelona, confessà que es va quedar d’una peça quan va escoltar el seu nom i els seus cognoms quan seguia el veredicte.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos