Nº 33 SETEMBRE 2019

natanpintando.jpg
L’Associació cultural de Naestved Kulturforening ha convidat l’artista barcelonès Natan Tarragó, afiliat a l’ONCE, al Festival Internacional Handi-Art 2019 que es celebrarà a l’aire lliure a Naestved (Dinamarca) entre el 21 i el 23 d’agost. Natan Tarragó presentarà dos quadres: Abecedario simbólico y Di capacidad no discapacidad.
jovenciegoconsumovilaccesible.jpg
El Grup Social ONCE (ONCE+ Fundación ONCE+ILUNION) ocupa ja a 6.837 persones a Catalunya, la majoria amb discapacitat. Una de cada 496 persones que treballen a Catalunya ho fa al Grup Social ONCE.El 2018, es van fer 124 contractes indefinits a venedors de cupons a Catalunya. Les vendes de joc a Catalunya van créixer un 2,04% el 2018.
esbart_dansaire_grup.jpg
El cupó el van presentar Albert Zanca, alcalde de Sant Pol de Mar; Anna Losantos, regidora de Cultura; Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya, José Miguel Jiménez, director de l’agència de l’ONCE a Mataró i Elvira Solé, Presidenta de l’Esbart Sant Pol.
girona_biblioteca.jpg
Dilluns 15 de juliol Marcelino Cid, director de l’agència l’ONCE a Lleida, va lliurar a Antònia Capdevila, directora de la Biblioteca Municipal de Lleida, quatre contes infantils en Braille. Els nous títols que formaran part del fons d’obres d’aquesta biblioteca són: EI meu primer llibre de la mona, La bruixeta Rosaura, Rae rae, fa el corc, We go to... I, dijous 18 de juliol, Fran Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, els va entregar a Sílvia Sanahuja, directora de la Biblioteca Municipal Carles Rahola de Girona.
colombia_manuel_villa_angel_sanchez_alberto_duran_y_carolina_barco.jpg
La relació del Grup Social ONCE amb el país iberoamericà es remunta a fa molts anys, a través de la Fundació ONCE per a la Solidaritat amb les Persones Cegues d'Amèrica Llatina (FOAL), i es va fer créixer recentment amb l'arribada d' Ilunion, les empreses del Grup.
solidaris_jurat_2019.jpg
Fins dimecres 16 d’octubre es poden proposar a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica ctcatalunya@once.es les candidatures, que són públiques i obertes, als Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que s’hagin compromès més per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I valors com la superació, la inclusió social i l’accessibilitat universal.
dones_i_diversitat.jpg
Maria de la Sierra López, vicepresidenta segona del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, va assistir el passat 5 de juliol a la XII Jornada de la Mesa ‘Dones i Diversitat a l’Audiovisual’, que es va celebrar al Col·legi de Periodistes de Catalunya.
rosa_montero_recibe_una_obra_suya_en_braille.jpg
El Grup Planeta permet a l'ONCE l'accés als seus audiollibres. L'Organització disposarà de la informació mensual de les novetats publicades per l'editorial en format audiollibre i podrà seleccionar els títols del seu interès. Amb aquest tipus d'iniciatives, es contribueix a que l'accés a la cultura i al coneixement per a les persones cegues sigui cada vegada més àgil.
Les Técniques en Rehabiitació de l’ONCE Laura Blanco i Pilar Laucirica, van impartir, a tècnics i personal de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el curs Camina a les fosques. Les dificultats reals de les persones amb discapacitat visual a la ciutat.
ilunion_hotels.jpg
La pàgina web i el motor de reserves de ILUNION Hotels són ara més inclusius gràcies al nou desenvolupament emprès perquè qualsevol persona amb discapacitat física, visual o auditiva pugui gestionar de manera eficaç i autònoma el seu allotjament a aquesta cadena hotelera.
emprenyoutuber.jpg
Fundació ONCE ha posat en marxa una nova campanya per animar les persones amb discapacitat a desenvolupar el seu propi projecte de negoci. Es tracta de la cadena 'EmprenYOUtuber', una eina de comunicació dirigida a emprenedors amb discapacitat dins el projecte 'Per Talent Emprèn'.
dgt.jpg
L'ONCE va dedicar quatre dels seus cupons a la campanya 'Millor més a poc a poc', de la Direcció General de Trànsit (DGT), en els sortejos dels dies 8, 9, 10 i 11 de juliol. Un total de 22 milions de cupons van recordar als que es posen al volant que les presses són males conselleres.
por_talento_foto_familia_2018.jpg
Fundació ONCE manté oberta la sisena edició del programa de beques 'Oportunitat al Talent' fins al 30 de setembre. Està dirigit a universitaris amb discapacitat i compta amb la col·laboració del Fons Social Europeu. El seu objectiu és donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en ocupacions tècnics i altament qualificats.
guias.jpg
El document general explica les obligacions del treballador, els seus drets, les mesures de protecció que ha d'adoptar durant la seva jornada laboral, els riscos que existeixen, com prevenir-los i com actuar, per exemple.
conselltarragona_ok.jpg
El mateix dia, el delegat territorial d'ONCE a Catalunya, Enric Botí, i la directora d'ONCE a Tarragona, Raquel Saavedra, van fer una visita institucional al nou alcalde de Tarragona, Pau Ricomà.
vuelta_al_cole_0.jpg
El 99% dels estudiants ho fa en centres educatius ordinaris, fet que impulsa la inclusió de l’alumnat.
extra_veranoceros.jpg
Un premi de 100.000 euros va tocar a Valls, un altre de 100.000, a El Prat de Llobregat un i altre de 60.000, a Roquetes.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)