L’artista afiliada a l’ONCE Carme Ollé participa al Festival internacional de Fotografia FineArt

igualada.jpg

L'artista afiliada a l’ONCE, Carme Ollé va participar al FineArt Igualada, que s'ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal. Es tractà de mostrar els espais de la ciutat d'Igualada amb fotògrafs de tot el món, escoles de fotografia i aficionats. Juntament amb la mostra fotogràfica, s'organitzaven activitats culturals al voltant de la temàtica: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens.

El foment de la creació artística a través de l'art fotogràfic també era una de les finalitats de FineArt, així com el fet de donar a conèixer la fotografia en els centres educatius i obrir les portes a escoles de fotografia, arts i disseny perquè mostrin els seus projectes.

Els espais d'exposició eren molt variats: escoles, el mercat municipal, equipaments municipals i/o culturals, antigues fàbriques i locals que actualment es troben desocupats. Durant els dies de FineArt es transformen en espais efímers on s'exposen les obres. L'esdeveniment s'emmarca en l'estratègia global de l'Ajuntament d'Igualada per a la dinamització dels locals i l'activitat en el centre mitjançant la cultura i la promoció del disseny i l'arquitectura industrial local.

Póster de FINEART d'Igualada.Diumenge 24 de febrer va tenir lloc la visita a l’exposició Irreality’s - the GLASS (el cristall) amb la pròpia artista, la Carme Ollé. Ve ser al Portal de Llevador, una Sala polivalent, oberta a la cultura.

El cristall és una illa que desperta el record d'un anhel, un somni  incorruptible on res passa si no és la simple acció de mirar: "Quan mirem un cristall tenim la rara impressió de trobar, per fi, l'objecte adequat a la visió, aquell que la mirada persegueix i mai troba. Però, a l'interior del vidre, de vegades, es creuen algunes ombres que enterboleixen la pura visió del cristal·lí; i, en el lapse d'aquesta estreta làmina on radica una fotografia que té característiques de calidoscopi: un joc de miralls que fon i trenca, al mateix temps, l'espai, els objectes i les figures que es localitzen a l'interior d'aquest lloc evanescent". Va manifestar la Carme.

Irreality's és una sèrie d'imatges on, a través de suports que reflecteixen realitats, evoca irrealitats o visions reflectides a través d'elements pantalla capaços de reproduir imatges amb una certa dosi de fragilitat.

Aquesta iniciativa, va sorgir l'any 2012 de la mà de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada i l'Ajuntament d'Igualada. L'objectiu principal de FineArt és el d'apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.

Més informació a: http://www.fineartigualada.cat/es/el-festival

També a Viladecans

Carme Ollé també participa a l'exposició col·lectiva de la Fundació Hervás Amezcua per a les Arts que es pot visitar a la Torre del Baró de Viladecans.


Cal dir que en aquesta mostra on s'exhibeixen  prop d'una trentena d'artistes en diverses disciplines (pintura, escultura poesia, prosa, fotografia...) la seva obra titulada Cromosoma Z ha estat escollida per confeccionar tan el cartell com la portada del catàleg de la pròpia  mostra.

Cartell amb la foto 'Cromosoma Z' de Carme Ollé.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos