El cupó del 17 de juliol, dedicat a Esparreguera

Secciones: Joc
presentacio_cupo_esparreguera.jpg

Esparreguera va ser el protagonista del cupó de l’ONCE de dilluns 17 de juliol, pertanyent a la sèrie ‘Mi pueblo’, dedicada a localitats amb noms singulars. Cinc milions i mig de cupons van difondre aquesta localitat catalana. El cupó es va presentar el 6 de juliol en un acte a l’Ajuntament d’Esparreguera que va comptar amb la presència d’Eduard Rivas, alcalde d'Esparreguera i de Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya.

L’ONCE a Esparreguera presta serveis personalitzats a un total de 28 persones cegues o amb discapacitat visual greu gràcies a la inversió solidària que milers de ciutadans realitzen cada dia amb la compra dels productes de joc de l’Organització als 20.000 venedors que l’ONCE té a tot l’Estat, entre ells els sis d’Esparreguera. Els Serveis Socials per a persones cegues i amb discapacitat visual són la màxima prioritat de la institució per atendre als afiliats i afiliades d’Esparreguera per aconseguir la plena integració educativa, social i laboral i la màxima autonomia personal.

Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta localitat catalana.

Aquesta solidaritat és tornada per l’ONCE a la societat en forma de serveis especialitzats per a persones amb ceguesa o amb discapacitat visual greu.  Així a Esparreguera són  28 persones cegues que reben atenció personalitzada en serveis i prestacions assistencials, autonomia personal, benestar social, afiliació, tecnologia adaptada a persones cegues; accions culturals i esportives, subministrament informàtic de llibres de text, la col•laboració per a la detecció precoç dels nadons amb discapacitat visual greu, assessorament en accessibilitat, audiodescripció...

L’ONCE atén a Esparreguera una persona sordcega

L’ONCE atén a Esparreguera una persona sordcega a traves de la Fundació ONCE per a l'Atenció de Persones amb Sordceguesa (FOAPS) a fi de procurar la seva integració sociolaboral i afavorir el seu desenvolupament humà i intel•lectual. I també a Esparreguera  hi ha una persona usuària de gos pigall, cedit i ensinistrat per la Fundació ONCE del Perro Guía (FOPG).

Esparreguera està situada a la província de Barcelona, al nord de la comarca del Baix Llobregat. Limita a l’est amb la població d’Olesa de Montserrat a través del riu Llobregat, amb Abrera pel sud, amb Collbató i Monistrol de Montserrat al nord, i amb Hostalets de Pierola per l'oest. Pel nord també limita amb el massís de Montserrat. Entre els monuments més destacats es troben l'Ermita del Puig o Església de Santa Maria del Puig, la Colònia Sedó, l’Església de Santa Eulàlia, La Puda (antic balneari) o Can Comelles (masia construïda al 1470). Esparreguera és coneguda per la seva tradició teatral i la seva ceràmica. La Passió d'Esparreguera representa la vida de Jesús. La representació la fa la gent del poble de manera voluntària.

Agència de Molins de Rei

El municipi pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Molins de Rei, que amb la seva zona d’influència presta serveis personalitzats a 351 afiliats i compta amb 106 agents venedors dels productes de l’Organització.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos