El cupó surt a Ramblejar!

Secciones: Joc
Imatge de la presentació de Cupó dedicat a la Rambla de Barcelona

Un grup de persones cegues van ‘veure’, en una visita organitzada el passat 3 de març per Amics de La Rambla i l’ONCE Catalunya, la Font de Canaletes i altres indrets emblemàtics de La Rambla de Barcelona, com ara la Reial Acadèmia de Ciències i Arts de Barcelona (Poliorama), Pastisseria Escribà, Palau Virreina, Gran Teatre del Liceu i el Carrer Ferran.

“Aquí, a la Rambla, nou venedors i venedores de l'ONCE porten la sort cada dia amb els productes de loteria social, responsable i segura de l'ONCE. És un espai d'il·lusió i de solidaritat. El cupó vol ser també un homenatge als ciutadans de Barcelona, una expressió de gratitud per la seva generositat i l'afecte que rebem quotidianament”, va sostenir Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya. 

Gràcies a les explicacions del guia Rafa Burgos, van poder conèixer i ‘veure’ a través del tacte un dels llocs més significatius de Barcelona: La Font de Canaletes, un dels símbols de la ciutat, punt de trobada de barcelonins i forans i un dels monuments més visitats de Barcelona. Està a l’inici de La Rambla una de les principals artèries de la Ciutat Comtal, un passeig d’1,3 quilòmetres que connecta la Plaça de Catalunya amb l’antic port de la ciutat.

A la mateixa Font de Canaletes, es va presentar abans el cupó que l’ONCE dedicà, el passat dimarts 7 de març, a la Rambla, dins de la sèrie monogràfica als carrers i avingudes principals del territori sota el lema ‘A peu de carrer’. Cinc milions de cupons van difondre aquesta coneguda i concorreguda Rambla, amb una imatge reproduïda pel fotògraf barceloní Toni Tugues.

Imatge del Cupó dedicat a la Rambla de BarcelonaDurant l’acte, Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Fermín Villar, president d’Amics de la Rambla, una imatge emmarcada del cupó. També va participar Josep Pitarch, cap de la Unitat de Cultura i Esports de l’ONCE a Catalunya.

El president d’Amics de La Rambla, Fermín Villar, va destacar la llarga relació de l’ONCE amb La Rambla i en la seva zona d’influència i la important presència de venedors de l’ONCE a La Rambla.
La sèrie ‘A pie de calle’ fa un recorregut per les vies més emblemàtiques de 50 ciutats, plenes de vida i de gent que passeja d’una banda a l’altre. A Catalunya també formaran part d’aquesta col·lecció l’Avinguda de s’Agaró - Platja d’Aro (Girona), el carrer Major (Lleida) i La Rambla Nova (Tarragona).

Visor de contenido web (Global)

Compartir :

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Febrero

« »
 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos