Publicador de contenidos

Protagonistes

Protagonistes

vendedor_mejor_cataluna-primer_plano.jpg
José Márquez Rodríguez ha estat seleccionat com el millor venedor de l'ONCE de l'any 2018 en l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l'Organització tracta de reconèixer anualment l'esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.Josep, venedor amb discapacitat, es dedica a la venda de productes de joc de l'ONCE des de fa 5 anys. A l'actualitat ho fa a la localitat de Palafolls.
cupon_dia_mujer_soledad_murillo_y_patricia_sanz_con_una_copia_enmarcada_de_los_cupones_dedicados_al_dia_internacional_de_la_mujer_y_la_igualdad_salarial.jpg
El Grupo Social ONCE, que suma ONCE, Fundación ONCE e Ilunion, da empleo directo a más de 31.000 mujeres, la mayoría con discapacidad. El recién nombrado Consejo General de la ONCE cuenta con paridad de consejeras y, además, dos vicepresidencias ocupadas por mujeres.
Amb l'objectiu de poder oferir informació, participació, debat, un espai on poder interactuar i reflexionar, amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, que es celebra el proper 8 de març, l'ONCE a Catalunya durà a terme, dijous 7 de març a les 17.00 h. a la sala de conferències de la 6ena planta, una jornada amb taula de debat amb la intervenció de diversos ponents i participació de les persones assistents, amb el propòsit de posar de manifest la importància de la sensibilització, reflexió i conscienciació en la ciutadania, incidint en la necessitat de garantir els drets humans de les dones, aconseguint la igualtat de gènere.
grau_sindicats_de_cecs.jpg
“Xavier Grau ha fet una tasca exemplar com a delegat territorial de l’ONCE a Catalunya”. Són paraules de Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, del passat 7 de febrer durant l’acte de presentació de la nova direcció a terres catalanes, que va ser també el comiat oficial del seu càrrec. Entrevista al delegat territorial d'ONCE Catalunya del 2011 al 2018.
la_ministra_maria_luisa_carcedo_tras_la_reunion_constitutiva_del_nuevo_consejo_general_de_la_once.jpg
L'ONCE va constituir el passat 17 de gener el seu nou Consell General, sorgit de les XI eleccions democràtiques de l'Organització, celebrades el passat 4 de desembre. Miguel Carballeda Piñeiro ha estat reelegit president de l'ONCE.
foto_nova_direccio_once_catalunya_ok.jpg
En l'acte de presentació, Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, va mostrar la seva satisfacció pel treball realitzat per l'Organització durant els últims quatre anys i va assegurar que aborden el nou mandat sorgit de les urnes amb la il·lusió de complir els compromisos que conté el programa de govern aprovat pel nou Consell General de l’ONCE. La nova direcció está formada per: Enric Botí, nou delegat territorial; Àngel Ávila, nou sotsdelegat territorial; Manel Eiximeno, ratificat com a director del Centre de Recursos Educatius (CRE); David Bernardo, nou president del Consell Territorial; Rafaela Pérez, vicepresidenta 1ª del Consell Territorial i María de la Sierra López, vicepresidenta 2ª del Consell Territorial.
charla_a_escola_de_el_prat.jpg
Durant dos mesos els alumnes havien treballat la diversitat en els idiomes i quatre alumnes van fer un treball de recerca sobre el sistema de lectoescriptura Braille, que van exposar davant de tothom.
dia_de_la_ilusion_comida.jpg
Entre el divendres 9 i el dilluns 12 de novembre, centenars d'afiliats i el seus acompanyants van poder gaudir d'una jornada de confraternització.
chalecos_girona1.jpg
La nova indumentària farà més visibles als venedors i venedores de l’ONCE a Lleida i es podran reconèixer més fàcilment. El nou model de quiosc és més accessible per a tots els agents venedors amb discapacitat, més ecològic per la tipologia de productes de construcció i els seus consums i, especialment, amb més facilitat de comunicació amb el públic.
cupo_concurs_fotografic_veo_evolucion.jpg
La fotografia d’Adriana Cabello va guanyar a Catalunya el Concurs fotogràfic VEO EVOLUCIÓ, que va impulsar l’ONCE per mostrar l’evolució social dels seus primers 80 anys de vida. La imatge mostra en primer terme una dona acompanyada del seu gos pigall i el bastó blanc que usen les persones cegues, a les portes de la Delegació Territorial d’ONCE Catalunya.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos