Publicador de contenidos

Protagonistes

Protagonistes

puericultura_foto_familia.jpg
El 1994, l’ONCE Catalunya va ser pionera en posar en pràctica el Curs de Puericultura per a futurs pares i mares cecs o amb discapacitat visual greu. Aquest any, arribem als primers 25 anys. Entrevistem MariaJosé Seseña, la primera tècnica que va iniciar el taller i es manté fins a dia d’avui. I a la Mar Sardón, que enguany s’ha estrenat.
medallistes_25_grup.jpg
El passat 19 de desembre, va tenir lloc a l’Auditori ONCE Catalunya el lliurament de medalles i diplomes 25 i 35 anys de feina a la nostra institució. Enguany, un total de 49 companys i companyes adscrits a la Delegació Territorial, van rebre el seu diploma i la medalla dels seus anys de servei a l'Organització. Els treballadors i les treballadores adscrits a les Agències van ser homenatjats a l’acte de celebració de Santa Llúcia.
foto_navidad_familia.jpg
Un equip de l'ONCE format per nou monitors i un coordinador, van ser els responsables d'ocupar el seu temps lliure amb un programa d'activitats que inclouen des d'actuacions de teatre i música, festes de disfresses, “Betlem vivent”, dinàmiques de grup, mindfulness..., fins a excursions als punts d'interès turístic, com Vila Joiosa o la capital d'Alacant. Es van fer activitats com pilates, ioga, classes de ball, jocs de taula o bingo.
ramon_lamiel.jpg
Entrevistem Ramon Lamiel, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), que acaba de celebrar el seu 40 aniversari.
francesc_roig_caritas.jpg
ENTREVISTA A FRANCESC ROIG, PRESIDENT DE CÀRITAS CATALUNYA: "Si parlem des d’una visió història, evolutiva, podríem dir que som menys pobres, que ha minvat el número de persones que passen gana o que moren per determinades malalties, que la democràcia està ara més implementada en l’àmbit mundial que no pas fa quaranta anys; però també podem dir que cada cop augmenta més la desigualtat i que aquest sistema econòmic de capitalisme desenfrenat cada cop condemna més milions de persones a l’exclusió social".
Un total de 30 joves amb discapacitat intel·lectual es formaran en les Universitats de Barcelona i de Girona, 15 alumnes en cadascuna d'elles, durant el curs acadèmic 2019-2020, en el marc de la tercera edició del programa Unidiversidad, impulsat per Fundació ONCE amb el suport de Fons Social Europeu.
marcos_bajo_y_minerva.jpg
L'atleta amb discapacitat visual Marcos Bajo i la seva parella, Minerva González, persona cega i practicant de curses de muntanya, amb altres components de l'Associació "Mou-te pels que no poden", van finalitzar diumenge 10 de novembre a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona la seva III Volta Solidària a Espanya amb l'objectiu de donar visibilitat i recaptar fons per les Malalties Rares.
isaac_pedros_camiseta_once_guai.jpg
Per primera vegada, una persona cega i amb discapacitat física motriu, Isaac Padrós, completà la volta en caiac individual a l'illa de Menorca. Acompanyat del caiaquista professional Rai Puig, Padrós va finalitzar el dia 4 d'octubre el recorregut d'uns 160 quilòmetres realitzat en 9 etapes, des del 22 de setembre.
conseller_cocina_piso_vida_.jpg
El passat 6 de setembre Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, va visitar les instal·lacions d’ONCE Catalunya, per tal de conèixer de primera mà els serveis socials personalitzats que reben les persones cegues a Catalunya. Al Llibre d'honor ens va escriure: "L'ONCE és un exemple amb arrels profundes i històriques amb un present en a totes les viles, pobles i ciutats del país, on formeu part de la realitat dels veïns i veïnes. I el més important: un futur de treball per la millora dels drets de les persones amb discapacitat. Continuarem treballant per aquest objectiu conjuntament".
gossosdeltaplatja.jpg
Dissabte 28 de setembre va tenir lloc la III Trobada de Convivència per a les persones afiliades d’ONCE Catalunya que son usuàries de gossos pigall, organitzada pel Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya en col·laboració amb l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de Catalunya amb l’objectiu de gaudir d’una jornada que permet als afiliats usuaris de gossos pigall estar més a prop, conèixer-se millor i visibilitzar la tasca digna d’encomi que duen a terme els gossos pigall. A Catalunya hi ha 189 gossos pigall en actiu:156 a Barcelona, 18 a Tarragona, 14 a Girona i un a Lleida.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Suscripcion

Suscripción

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
Te informamos de que los datos de carácter personal que nos proporciones al rellenar el presente formulario serán tratados por Política privacidad

Publicador de contenidos