Publicador de contenidos

Fundación ONCE

vodafone.jpg
El principal objectiu del Programa Per Talent Digital és posicionar a les persones amb discapacitat al mapa de talent digital. “S'ha afavorit el seu acostament a professions digitals i tecnològiques amb alta demanda en el mercat de treball, multiplicant les seves perspectives laborals i motivant el seu apoderament social i laboral”, s'assenyala en el document.
thumbnail_foto_familia_haikus.jpg
Potenciar els valors esportius i paralímpics (superació, esforç, treball en equip i solidaritat), tot això a través de la creació d'una peça poètica japonesa anomenada 'haiku', era el principal objectiu d'aquest concurs. El haiku pretén aconseguir la major simplicitat i, generalment, inclou referències a l'estació de l'any. Exigeix intimitat, consciència, llibertat emocional i tracta de captar la sorpresa o l'emoció que produeix en el poeta la contemplació de la realitat.
fundacio_exit.jpg
En aquest sentit, el conveni es proposa oferir activitats formatives a persones amb discapacitat amb titulació acadèmica i a joves en situació de vulnerabilitat social. Igualment, pretén impulsar programes de captació, orientació i inserció laboral adreçats als mateixos col·lectius, "amb la finalitat d'aconseguir el seu accés a l'ocupació de qualitat".
fundacion_once_1.jpg
Entre els projectes aprovats figuren la creació d'una marca de roba, un emprenedor que dissenya dispositius per passar d'una cadira de rodes manual a elèctrica, Serveis de copywriter especialitzat en turisme rural i sostenible i un servei de formació i acompanyament en llengua de signes, especialitzada en català, entre d'altres.
fundacion_musicoterapia.jpg
L'objectiu del taller és estimular la creativitat i el creixement personal, tant individual com grupal, així com oferir oportunitats per a l'aprenentatge musical a les persones amb autisme, als que “comportarà beneficis molt significatius, tant quantitativa com qualitativament”.
persona_con_discapacidad_trabajando.jpg
Un total de 7.389 persones amb discapacitat han estat contractades al llarg de 2020 gràcies a la tasca d'intermediació que fa Fundació ONCE a través d'Inserta Empleo. A més a amés, 11.457 persones amb discapacitat han rebut cursos, en línia o semi presencials, organitzats per Fundació ONCE a través d'Inserta Empleo. I es van crear 260 places ocupacionals.
fundacion_once_0.jpg
Es van presentar un total de 2.731 projectes a les diverses convocatòries de Fundació ONCE, i es van aprovar el 77,5 per cent. Això suposa 2.116 projectes, amb un pressupost total de 70,8 milions d'euros.
discapnet.jpg
Fundació ONCE ha convocat la VI edició dels Premis Discapnet a les Tecnologies Accessibles, uns guardons que reconeixen les millors iniciatives i accions en el camp de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) aplicades a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, així com a les empreses, entitats o organitzacions que hagin desenvolupat una tasca continuada en el camp de l'accessibilitat tecnològica.
rovira2.jpg
Les classes van començar la primera setmana de desembre i es prolongaran fins al mes de juny de 2021 en el Curs 'Inserlab, orientació professional per a la inserció sociolaboral', que, com el seu nom indica, proporcionarà als alumnes eines que els ajudin a ser més eficaços en la recerca i consecució d'una ocupació.
Inserta Empleo, l'entitat de Fundació ONCE per a la formació i l'ocupació de les persones amb discapacitat (www.insertaempleo.es), ha atès a Catalunya a 325 dones amb discapacitat víctimes de la violència de gènere. D'elles, 72 han obtingut un contracte en el mercat laboral.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

  1. L
  2. M
  3. M
  4. J
  5. V
  6. S
  7. D
  8. 1
  9. 2
  10. 3
  11. 4
  12. 5
  13. 6
  14. 7
  15. 8
  16. 9
  17. 10
  18. 11
  19. 12
  20. 13
  21. 14
  22. 15
  23. 16
  24. 17
  25. 18
  26. 19
  27. 20
  28. 21
  29. 22
  30. 23
  31. 24
  32. 25
  33. 26
  34. 27
  35. 28
  36. 29
  37. 30
  38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos