Publicador de contenidos

Fundación ONCE

foto_estudiantes.jpg
Els programes de beques impulsats per Fundació ONCE en 2020 han permès que un total de 804 joves amb discapacitatde tot l'Estat, 71 d'ellls a Catalunya, millorin la seva formació a l'accedir a alguna de les modalitats i convocatòries d'ajuts posades en marxa amb el suport de Fons Social Europeu.
teleasesoramiento.jpg
Amb aquest nou servei els interessats rebran ajuda telefònica o per videotrucada a través d'un número gratuït. Tindran a la seva disposició un equip de prop d'un centenar d'experts en les diferents àrees de gestió empresarial, els quals, de forma immediata, els ajudaran a resoldre aquestes qüestions que els preocupen sobre la seva empresa.
cadires_fc_barcelona_0.jpg
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, van lliurar dues cadires de rodes al Club BSR FC Barcelona, que van recollir la seva presidenta, Montse Gracia i el seu director tècnic Jaume Vilella.
vodafone.jpg
El principal objectiu del Programa Per Talent Digital és posicionar a les persones amb discapacitat al mapa de talent digital. “S'ha afavorit el seu acostament a professions digitals i tecnològiques amb alta demanda en el mercat de treball, multiplicant les seves perspectives laborals i motivant el seu apoderament social i laboral”, s'assenyala en el document.
thumbnail_foto_familia_haikus.jpg
Potenciar els valors esportius i paralímpics (superació, esforç, treball en equip i solidaritat), tot això a través de la creació d'una peça poètica japonesa anomenada 'haiku', era el principal objectiu d'aquest concurs. El haiku pretén aconseguir la major simplicitat i, generalment, inclou referències a l'estació de l'any. Exigeix intimitat, consciència, llibertat emocional i tracta de captar la sorpresa o l'emoció que produeix en el poeta la contemplació de la realitat.
fundacio_exit.jpg
En aquest sentit, el conveni es proposa oferir activitats formatives a persones amb discapacitat amb titulació acadèmica i a joves en situació de vulnerabilitat social. Igualment, pretén impulsar programes de captació, orientació i inserció laboral adreçats als mateixos col·lectius, "amb la finalitat d'aconseguir el seu accés a l'ocupació de qualitat".
fundacion_once_1.jpg
Entre els projectes aprovats figuren la creació d'una marca de roba, un emprenedor que dissenya dispositius per passar d'una cadira de rodes manual a elèctrica, Serveis de copywriter especialitzat en turisme rural i sostenible i un servei de formació i acompanyament en llengua de signes, especialitzada en català, entre d'altres.
fundacion_musicoterapia.jpg
L'objectiu del taller és estimular la creativitat i el creixement personal, tant individual com grupal, així com oferir oportunitats per a l'aprenentatge musical a les persones amb autisme, als que “comportarà beneficis molt significatius, tant quantitativa com qualitativament”.
persona_con_discapacidad_trabajando.jpg
Un total de 7.389 persones amb discapacitat han estat contractades al llarg de 2020 gràcies a la tasca d'intermediació que fa Fundació ONCE a través d'Inserta Empleo. A més a amés, 11.457 persones amb discapacitat han rebut cursos, en línia o semi presencials, organitzats per Fundació ONCE a través d'Inserta Empleo. I es van crear 260 places ocupacionals.
fundacion_once_0.jpg
Es van presentar un total de 2.731 projectes a les diverses convocatòries de Fundació ONCE, i es van aprovar el 77,5 per cent. Això suposa 2.116 projectes, amb un pressupost total de 70,8 milions d'euros.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos