L’artista afiliada a l’ONCE Carme Ollé participa al Festival internacional de Fotografia FineArt

igualada.jpg

L'artista afiliada a l’ONCE, Carme Ollé va participar al FineArt Igualada, que s'ha consolidat com un referent en els circuits fotogràfics a nivell estatal. Es tractà de mostrar els espais de la ciutat d'Igualada amb fotògrafs de tot el món, escoles de fotografia i aficionats. Juntament amb la mostra fotogràfica, s'organitzaven activitats culturals al voltant de la temàtica: xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers per a adults i nens.

El foment de la creació artística a través de l'art fotogràfic també era una de les finalitats de FineArt, així com el fet de donar a conèixer la fotografia en els centres educatius i obrir les portes a escoles de fotografia, arts i disseny perquè mostrin els seus projectes.

Els espais d'exposició eren molt variats: escoles, el mercat municipal, equipaments municipals i/o culturals, antigues fàbriques i locals que actualment es troben desocupats. Durant els dies de FineArt es transformen en espais efímers on s'exposen les obres. L'esdeveniment s'emmarca en l'estratègia global de l'Ajuntament d'Igualada per a la dinamització dels locals i l'activitat en el centre mitjançant la cultura i la promoció del disseny i l'arquitectura industrial local.

Póster de FINEART d'Igualada.Diumenge 24 de febrer va tenir lloc la visita a l’exposició Irreality’s - the GLASS (el cristall) amb la pròpia artista, la Carme Ollé. Ve ser al Portal de Llevador, una Sala polivalent, oberta a la cultura.

El cristall és una illa que desperta el record d'un anhel, un somni  incorruptible on res passa si no és la simple acció de mirar: "Quan mirem un cristall tenim la rara impressió de trobar, per fi, l'objecte adequat a la visió, aquell que la mirada persegueix i mai troba. Però, a l'interior del vidre, de vegades, es creuen algunes ombres que enterboleixen la pura visió del cristal·lí; i, en el lapse d'aquesta estreta làmina on radica una fotografia que té característiques de calidoscopi: un joc de miralls que fon i trenca, al mateix temps, l'espai, els objectes i les figures que es localitzen a l'interior d'aquest lloc evanescent". Va manifestar la Carme.

Irreality's és una sèrie d'imatges on, a través de suports que reflecteixen realitats, evoca irrealitats o visions reflectides a través d'elements pantalla capaços de reproduir imatges amb una certa dosi de fragilitat.

Aquesta iniciativa, va sorgir l'any 2012 de la mà de l'Agrupació Fotogràfica d'Igualada i l'Ajuntament d'Igualada. L'objectiu principal de FineArt és el d'apropar la fotografia a tots els públics, dinamitzar els locals on es duen a terme les exposicions i obrir Igualada com a ciutat fotogràfica i de disseny.

Més informació a: http://www.fineartigualada.cat/es/el-festival

També a Viladecans

Carme Ollé també participa a l'exposició col·lectiva de la Fundació Hervás Amezcua per a les Arts que es pot visitar a la Torre del Baró de Viladecans.


Cal dir que en aquesta mostra on s'exhibeixen  prop d'una trentena d'artistes en diverses disciplines (pintura, escultura poesia, prosa, fotografia...) la seva obra titulada Cromosoma Z ha estat escollida per confeccionar tan el cartell com la portada del catàleg de la pròpia  mostra.

Cartell amb la foto 'Cromosoma Z' de Carme Ollé.

Publicador de contenidos

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. L
 2. M
 3. M
 4. J
 5. V
 6. S
 7. D
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Eventos del mes
No existen eventos para este mes

Publicador de contenidos

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)