Il·lusionem-nos!

Seccions: T'interessa

Representar les afiliades i afiliats de Catalunya i gestionar aquesta, la casa de tots, implica una gran responsabilitat, que es tradueix a la pràctica en conèixer en detall la situació de cada un, canalitzar les seves inquietuds, defensar les seves necessitats, i fins i tot, encara avui en dia, recordar que som ciutadanes i ciutadans de ple dret. Ho fem incansablement perquè n’estem convençuts.

Vam desenvolupar aquesta vocació de servei cap als altres, aquesta sensibilitat especial que ens permet empatitzar amb les preocupacions i problemes de cadascuna de les persones amb les que tenim contacte, ja sigui a la nostra seu, al punt de venda, en el seu centre escolar o de treball, al seu domicili, al carrer o a la residència on viu.

Hem d'agrair l'enorme afecte amb què ens tracteu i sobretot valorar la confiança que dipositeu en nosaltres. De veritat, és una sort enorme comptar amb la vostra complicitat.

Com us dèiem abans de l’estiu, ens mudem a un format digital, al nou butlletí electrònic d’ONCE Catalunya, que manté el nom d’Il·lusió perquè “té molt a veure amb l’esperança, amb l’alegria i la solidaritat per un futur millor”. Exactament com abans. Les coses bones són invariables, encara que canviïn les formes.

La revista té una capçalera redissenyada amb els colors institucionals, verd i groc, amb les paraules il·lusió i Catalunya. S’integren símbols de la nostra terra com la Sagrada Família, la catedral de Lleida, l’arc de Tarragona, el pont de Besalú...

És un nou camí d’il·lusió que volem fer entre tots i compartir-lo. Seguim lleials al nostre objectiu d’apropar les coses de casa nostra de la manera més fidedigna a la gran família de l’ONCE, la seva Fundació, ILUNION i a tota la societat del nostre país.

Aquest butlletí informatiu és fruit també del vostre suport i del vostre interès, perquè sou vosaltres els que ens demaneu informació, els que responeu a la nostra crida quan organitzem activitats i, per descomptat, sou els autèntics protagonistes de la nostra feina. Per això, us demanem que acolliu amb il·lusió aquest projecte de comunicació, que pretén apropar-vos l'actualitat de la nostra institució a Catalunya, perquè estigueu informats, però sobretot perquè sigueu partícips de la gran tasca que realitzem entre tots.

Obrim cada mes una finestra més a la informació, que no substituirà cap de les altres  comunicacions que se us envien, i que de forma accessible, immediata, còmoda i atractiva rebreu a la vostra adreça de correu electrònic. De vosaltres depèn que altres companys i companyes se sumin a aquesta iniciativa que comencem amb el màxim entusiasme i convençuts que gràcies a la tecnologia estarem més a prop.  Per a fer una nova subscripció, escriviu-nos a ilucatalunya@once.es

Aquest butlletí recull els continguts generals, d’esport i cultura, les cròniques dels actes, les notícies, l’agenda, serveis i activitats, àrea de joc, ILUNION, protagonistes de dins i de fora. Aprofitarem, a més, aquest espai per reflectir les novetats més significatives del Tercer Sector Social, de les entitats i del món de la solidaritat.

La gran família de l'ONCE i la seva Fundació necessita de tots i totes, agents venedors, companys d'estructura, treballadors externs, jubilats, estudiants, persones sense activitat laboral o afiliats sordcecs, perquè cadascú de nosaltres desenvolupa una tasca fonamental en la difusió de la filosofia de la nostra Organització.

Les persones cegues o amb deficiència visual comptem amb la solidaritat diària dels ciutadans catalans, que ens presten el seu braç per guiar-nos, que ens ajuden a pujar al tren i que ens compren els productes de joc que comercialitzem. La seva aportació resulta indispensable per seguir avançant.

Per això, responem amb la màxima entrega possible, amb aquesta energia especial, que anomenem il·lusió, i que ens permet aconseguir el que ens proposem. Us volem i us necessitem, com sempre. Tots units serem realment capaços.

 

Xavier Grau Delegat Territorial ONCE Catalunya

Enric Botí President del Consell Territorial ONCE Catalunya

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts