Nº 1 OCTUBRE 2016

campamentos-de-verano.jpg
Una vintena de nens i nenes cegues i amb discapacitat visual greu de Catalunya i de les Illes Balears han gaudit de les colònies d’ONCE Catalunya a la Casa de Colònies Eurostage de Caldes d’Estrac (Caldetes), del 6 al 10 de setembre.
040916_maderuelo.jpg
Les terres tarragonines han estat molt afortunades aquest estiu amb els jocs de l’ONCE. Han tocat 'La paga' de 3.000 euros al mes durant 25 anys, a Tarragona capital, i dos segons premis d' ‘El Sueldazo’ del Cap de Setmana, a El Vendrell.
jurat_premis_solidaris_once_catalunya_2016.jpg
Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d'influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l'autonomia personal i l'accessibilitat universal. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.
lolita_bosch.jpg
L’ONCE Catalunya ja ha convocat la 19a edició del Concurs Literari Roc Boronat per donar suport i estimular els escriptors i poetes en català i fomentar la creació literària en aquesta llengua entre les persones amb discapacitat visual.
Desde el pasado 7 de septiembre, la ONCE comercializa el nuevo Rasca de ‘La Liga 2016’, una reedición del producto que ha coincidido con el inicio de la nueva temporada de LaLiga 2016-17. De igual manera, desde del 28 de septiembre, la ONCE vende también el Rasca ‘Racha de Suerte'.
un-nino-ciego-utiliza-la-perkins-junto-a-sus-companeros-de-aula_0.jpg
Uns 1.200 alumnes amb ceguesa i discapacitat visual greu de tot Catalunya han afrontat la tornada a l'activitat escolar i acadèmica com la resta de companys, amb l’ajut dels equips de suport específic a la ceguesa i la discapacitat visual greu formats per professionals d'ONCE i del Departament d’Ensenyament.
concurso_escolar_grupo_1.jpg
El grup d’alumnes del Centre d’Estudis CEIR ARCO-VILLARROEL, que van quedar finalistes estatals de la categoria D (batxillerat i grau mitjà i superior) del Concurs Escolar ONCE, van visitar el passat dia 21 de setembre la Biblioteca de l’ONCE a Catalunya per conèixer més de prop aquest servei que l’ONCE presta als seus afiliats. També van rebre el xec de 400 euros del premi i els diplomes.
paralimpics_recepcio.jpg
Dijous 22 de setembre vam rebre amb els honors que mereixen els esportistes catalans que havien participat fins uns dies abans als Jocs Paralímpics de Rio 2016. A la Terminal 1 de l’Aeroport de Barcelona - El Prat es van aplegar un centenar de persones en una recepció plena d’emocions, música i xerinola. De la representació de la Federació Catalana d’Esports per Cecs els resultats més brillants van ser els ors d’Elena Congost, a la marató, i de Gerard Descarrega, en 400 metres llisos. També el ciclista afiliat a l’ONCE, Ignasi Ávila, va pujar al podi, amb una segona posició a la prova de ruta.
presentacio_cupo_santa_tecla_5.jpg
Dimarts 13 de setembre es va presentar, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, el cupó que l’ONCE va dedicar dijous 22 de setembre a les Festes de Santa Tecla de Tarragona. L’acte va comptar amb les intervencions de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; de la tinent d’alcalde de Serveis Socials, Anna Santos; del delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Xavier Grau i de la vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, Rafaela Pérez.
foto_cupo_parlament.jpg
Dilluns 19 de setembre va tenir lloc, al despatx d’audiències de la presidenta del Parlament de Catalunya, l’acte de presentació del cupó que l’ONCE va dedicar el dissabte 24 de setembre al Parlament de Catalunya. Van participar Carme Forcadell, presidenta del Parlament; Xavier Grau, delegat territorial; Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i David Bernardo, vicepresident del consell, acompanyats pels afiliats María de la Sierra, venedora de cupons; Antònia Almodóvar, persona sordcega i Jordi Cardú, estudiant cec.
La Organización lanza ‘Triplex de la ONCE’, un nuevo producto de juego activo desde el 3 de octubre, al precio de 0,50 euros por boleto. ‘Triplex de la ONCE’ ofrece diferentes premios según la combinación ganadora. Es un juego ágil, sencillo y dinámico, basado en la selección de una combinación ganadora de tres dígitos.
ana_pelaez_alberto_duran_y_rosa_estaras.jpg
La ONCE recogió el viernes 23 de setiembre uno de los premios Ciudadano Europeo 2016, que concede anualmente el Parlamento Europeo. Un galardón que reconoce las actividades o acciones de ciudadanos, grupos, asociaciones u organizaciones que han mostrado un compromiso excepcional fomentando la mayor integración entre ciudadanos de los Estados miembro o promoviendo la cooperación transfronteriza o transnacional dentro de la Unión Europea.
Ens mudem a un format digital, al nou butlletí electrònic d’ONCE Catalunya, que manté el nom d’IL·LUSIÓ perquè “té molt a veure amb l’esperança, amb l’alegria i la solidaritat per un futur millor”. Recollim els continguts generals, d’esport i cultura, les cròniques dels actes, les notícies, l’agenda, serveis i activitats, àrea de joc, ILUNION, protagonistes de dins i de fora. Reflectim les novetats més significatives del Tercer Sector Social, de les entitats i del món de la solidaritat. I ho fem amb l'objectiu d’apropar les coses de casa nostra a la gran família de l’ONCE, la seva Fundació i a tota la societat del nostre país.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)