El Grup Social ONCE convoca  a Catalunya els Premis Solidaris 2024 ‘Acosta’t a la Solidaritat’

Foto dels guanyadors i guanyadores dels Premis Solidaris 2023

El Grup Social ONCE convoca a Catalunya els Premis Solidaris 2024 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I en concret, per la labor solidària en el seu entorn, la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida autònoma.

 
'Acosta’t a la Solidaritat'

Enguany, sota el títol 'Acosta’t a la Solidaritat' situa els espectadors davant un contratemps, per a la resolució del qual són apel·lats pel Grup Social ONCE a treballar units. Perquè no hi ha cap problema prou gran que ens impedeixi aconseguir el nostre objectiu, ser solidaris.


Premis
S'atorguen cinc categories de premis i, exclusivament, només un premi per categoria.

Institució, Organització, Entitat, ONG que hagi destacat per la seva sensibilitat social durant l'any passat o bé per la seva llarga trajectòria o dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.
Comunicació (Televisió, Ràdio, Premsa i Premsa Digital). Programa, article o projecte que s'hagi significat en ocupar-se de manera destacada d'esdeveniments de transcendència social.
Persona Física de Catalunya que destaqui per la seva llarga trajectòria i dedicació solidària a qualsevol dels col·lectius que lluiten per guanyar-se un lloc a la societat.
Empresa, preferentment de l'àmbit de l'economia social, que hagi contribuït de manera significativa a la promoció i la inclusió laboral d'aquelles persones en risc d'exclusió.
Administració Pública que destaqui per desenvolupar programes i projectes continuats en: prevenció de la discapacitat, la rehabilitació i la inclusió, l'accessibilitat universal, supressió de barreres que afavoreixin la igualtat d'oportunitats per a tothom. 


Les candidatures són públiques i obertes, i es poden proposar fins al proper divendres 26 d’abril a la Secretària del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l'adreça electrònica ctcatalunya@once.es


Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d'un acte públic que tindrà lloc dimarts 11 de juny, al Teatre Municipal de Girona.


El jurat dels Premis Solidaris Grup Social ONCE 2024 a Catalunya el formen David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Enric Botí, delegat de l'ONCE a Catalunya; Bárbara Palau,  consellera general de l'ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Mercè Batlle, presidenta del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Lluís Torrens, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)