Fundació ONCE convoca les seves beques  ‘Oportunitat al Talent’ per a universitaris amb discapacitat 

Cartell Beques Oportunitat al Talent

Fundació ONCE ha llançat la desena edició de les seves beques 'Oportunitat al Talent', un programa dirigit a donar suport a la formació universitària, l'especialització i la carrera acadèmica i investigadora de les persones amb discapacitat i promoure així la seva inclusió laboral en feines tècniques i altament qualificades.

Amb la concessió d'aquestes beques, la Fundació ONCE vol promoure el progrés acadèmic dels estudiants amb discapacitat en l'àmbit de l'educació superior. En concret, vol donar suport a una formació d'excel·lència, la mobilitat transnacional, l'especialització dels estudiants amb discapacitat en àrees d'especial ocupabilitat, la compatibilitat de la pràctica esportiva de competició amb els estudis acadèmics i la investigació en ciències de la salut.

També pretén aprofitar el seu potencial per impulsar la carrera acadèmica i investigadora dels universitaris amb discapacitat, fomentant així la seva inclusió a les universitats com a personal docent i investigador i en feines altament qualificades del sector públic i privat.

Com a l'edició anterior, també s'ofereixen beques per a la formació professional de grau superior en àrees d'especial demanda.

Així, en aquesta edició s'ofereixen beques en les següents modalitats: per a màster i postgraus, de mobilitat transnacional, d'estudis i esport, de formació professional i de doctorat i investigació en Ciències de la Salut, concedides aquestes darreres en col·laboració amb CIC bioGUNE i Fundació IKERBASQUE.

Beques i quanties

Per optar als ajuts per a màster i postgraus, els candidats han de ser alumnes amb un grau o equivalent, matriculats o preinscrits en un màster oficial de qualsevol universitat espanyola, centre o escola de negocis. Cadascuna comptarà amb una quantia de 3.000 euros.

Pel que fa a les beques de mobilitat transnacional, destinades a alumnes de grau o de màster matriculats a alguna universitat estrangera, tenen una quantia de 6.000 euros per estudiant.

També s'han convocat beques d'estudis i esport per potenciar la formació dels estudiants i esportistes amb discapacitat. Estan destinades a alumnes de grau, cicles formatius de grau mitjà o superior i màster i postgraus. Hauran d'acreditar la seva pertinença a una Federació Esportiva de l'àmbit nacional o a un club o equip esportiu federat, amb una antiguitat mínima de dos anys. La quantia és de 3.000 euros. 

Per optar a les beques de Formació Professional, les persones sol·licitants hauran d'estar matriculades o preinscrites en un cicle formatiu de grau mitjà o superior en qualsevol institut o centre acreditat de tot el territori nacional, en alguna de les següents àrees professionals: Comerç i Màrqueting, Agrària, Edificació i Obra Civil, Electricitat i Electrònica, Energia i Aigua, Fabricació Mecànica, Imatge i So, Informàtica i Comunicacions, Instal·lació i Manteniment, Gestió Forestal, Aprofitament i Manteniment del Medi Natural, Química, Sanitat i Serveis Sociosanitaris. Aquests ajuts consten de 1.000 euros. 

Per la seva banda, les beques Fundació ONCE/CIC bioGUNE/IKERBASQUE de Doctorat i Investigació estan destinades a estudiants de la branca de Ciències de la Salut. Se'n concedirà una de predoctoral i dues de postdoctorals.

La predoctoral està destinada a estudiants amb discapacitat que facin el doctorat a l'àrea de ciències de la salut. 

Les persones interessades hauran de presentar les sol·licituds exclusivament per via telemàtica a través de la plataforma de beques de Fundació ONCE: Enllaç beques Fundació ONCE

El termini per presentar les sol·licituds conclou el proper dia 30 de setembre, tret de les beques de doctorat i investigació que s'amplia fins al 10 d'octubre.

El programa de beques ‘Oportunitat al talent’ és una convocatòria de Fundació ONCE en què col·laboren i participen CRUE Universidades Españolas i el CERMI (Comitè Espanyol de representants de persones amb discapacitat). Compte a més amb el suport econòmic d'empreses compromeses amb la discapacitat. En aquesta edició destaca la participació d'Ineco, Grup Agbar, Santander Private Banking, Galp, Safran Engineering Services i Fujitsu.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts

Webs de ONCE

Logo de la web de ONCE (Abrir en nueva ventana)