ONCE Catalunya, Torronaire d'Honor de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

Seccions: Protagonistes
toronnaire_honor_boti_alcaldesa.jpg

Enguany, els Menestrals del Torró d’Agramunt van decidir atorgar a l’ONCE Catalunya el títol de Torronaire d’Honor en reconeixement per la seva tasca de difusió del Torró d’Agramunt a través de l’emissió de 5,5 milions de cupons il·lustrats amb una fotografia de la cuita del torró (Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt), que es van repartir arreu del territori de l’Estat amb motiu del sorteig del dia 9 d’octubre.  El guardó també  destaca “la important tasca social en favor de la inclusió social i laboral i reconeixement de drets de les persones cegues o amb discapacitat visual. Un exemple a seguir per moltes altres entitats del país i d’arreu del món”.

L’acte, celebrat al pavelló firal (Aula del Gust) i promogut pels Menestrals del Torró d'Agramunt, és una distinció a les persones i/o entitats que treballen per al reconeixement i difusió del Torró d'Agramunt. Es va celebrar en la cloenda de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt d’enguany.

Foto de familia de l'ONCE a Lleida després de recollir el Torronaire d'Honor concedit enguany a l'ONCE Catalunya pels Menestrals del Torró d'Agramunt. A la foto, Enric Botí, delegat territorial d'ONCE Catalunya; Marcelino Cid, director d'ONCE a Lleida; un venedor d'il·lusions d'Agramunt, entre d'altres.

El conductor de l’acte, Pep Palau, gastrònom i organitzador de l'Aula del Gust, va llegir l'acta de resolució del guardó i cridà els Menestrals del Torró perquè fessin el lliurament del guardó al premiat: l’ONCE Catalunya, que va recollir en el seu nom Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya. Li van lliurar  una peça commemorativa i li van posar el vestit típic de Torronaire d'Honor, amb la casaca de torronaire i la gorra musca.

“És un reconeixement molt dolç. És un premi a la nostra labor social, que vull compartir amb la família de l’ONCE, més de 10.000 afiliats i afiliades a Catalunya, i els nostres venedors i venedores, especialment de les comarques de Lleida”, va dir Botí. L'alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, va cloure l'acte.

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar a Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt i a Tamara Lombardo, directora de la Fira, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. També va assistir a l’acte director de l’agència de l’ONCE a Lleida i un dels nostre sentinelles de la il·lusió d'Agramunt.

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, en  5,5 milions de cupons de l’ONCE
Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar a Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt i a Tamara Lombardo, directora de la Fira, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt. També va assistir a l’acte director de l’agència de l’ONCE a Lleida. 

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra és un certamen de referència en el calendari firal català, que se celebra el segon cap de setmana d’octubre. Nascuda l’any 1988, ha evolucionat fins a convertir-se en un punt de trobada del món del dolç i del producte agroalimentari de qualitat, on el torró i la xocolata a la pedra, dos productes puntals de l’economia d’Agramunt, en segueixen sent l’emblema.

 Cupó que l’ONCE dedicà el 9 d’octubre a La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts