Les mascotes, benvingudes a ILUNION Hotels!

Seccions: Ilunion
perro_en_recepcion_de_hotel_de_ilunion_002.jpg

Des del passat 1 de juliol ILUNION Hotels accepta mascotes a tots els seus hotels urbans i de vacances. Així, la cadena hotelera d'IL·LUNION converteix tots els seus establiments en hotels pet frliendly, una iniciativa que se suma a la feina que realitza la companyia pel turisme sostenible i per a tots, i després d'una experiència pilot en cinc dels seus hotels.

Segons estudis recents, el 45% de les persones amb mascotes al seu càrrec viatgen entre 6 i 3 vegades l'any, sent el lloguer de vacances l'opció més còmoda en trobar impediments als establiments hotelers a l'hora de viatjar amb animals.

En aquest sentit, ILUNION Hotels compta amb una llarga experiència en l'acolliment de gossos guia a les habitacions, per la qual cosa tots els professionals dels seus hotels estan capacitats i involucrats en treballar pel benestar dels clients, així com en una correcta neteja i manteniment dels espais.

L'experiència pilot per convertir ILUNION Hotels a pet friendly va començar el passat mes d'abril a cinc dels seus establiments. Després de la bona experiència d'aquests mesos, la cadena oferirà aquest servei alineat amb els projectes d'innovació i millora en el marc de l'experiència de client.

Els clients disposen de tota la informació necessària a les diferents pàgines webs dels hotels. A més, cadascuna de les mascotes rep un kit de benvinguda per a la seva comoditat un cop estigui a l'establiment.

Hotels amb 'Tots Inclosos'
La cadena hotelera ILLUNION és líder en inclusió social i accessibilitat al sector turístic. Són hotels amb 'Tots Inclosos'. A l'últim exercici va comptar amb una plantilla mitjana de 1.700 treballadors, dels quals 700 eren persones amb discapacitat. A més, 14 dels seus centres són gestionats com a Centres Especials d'Ocupació. Això significa que, com a mínim, el 70% de la plantilla són persones amb discapacitat i demostra ser un exemple d'integració laboral al sector turístic.

Una segona vida als aliments

La cadena hotelera  ILUNION s'ha sumat a l'aplicació Too Good To Go per a combatre el desaprofitament d'aliments en els seus 29 hotels repartits per tot el país. D'aquesta manera fan un pas ferm en el seu compromís per la sostenibilitat i la seva aposta per la reducció de residus alimentaris als seus hotels ajudant a mitigar les conseqüències socials, econòmiques i mediambientals que suposa aquest desaprofitament de menjar.

Gràcies a aquesta aliança, la cadena hotelera amb 30 anys de trajectòria, dona una segona oportunitat a l'excedent de menjar de tots els seus hotels per a evitar que sigui malgastat. A través de Too Good To Go, cada dia els hotels ofereixen als usuaris de l'app la possibilitat d'adquirir a preus reduïts packs sorpresa que contenen una àmplia varietat de l'excedent de menjar del bufet de l'esmorzar. Aquests packs sorpresa estan valorats en 12€ de productes i es poden adquirir en la coneguda app per només 3,99€, la qual cosa suposa un estalvi de gairebé el 70%. D'aquesta manera, se li dona una segona vida a tots aquests aliments no consumits perquè siguin aprofitats.

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts