La il·lusió torna al carrer

Seccions: T'interessa
enric_y_david_2.jpg

Benvolgut, benvolguda,

Per fi! Estem més a prop! Ja veiem la llum al final del túnel. Després de setmanes i setmanes de confinament, torna la vida, poc a poc. I això ens omple d’esperança. També saber la millor notícia per a la nostra Organització, que els 2.500 venedors i venedores estan molt més a prop de sortir al carrer, a omplir d’alegria les places i avingudes de tot Catalunya. Podríem dir que torna la il·lusió. El cupó i els nostres productes de joc responsable són una mostra clara de normalitat, de ciutadania plena.

Ja tenim data, el 15 de juny, d’aquí a dues setmanes. Ens esclata la joia. Progressivament també ho faran tots els treballadors i treballadores que estan a l’ERTO per engegar de nou.
Us volem donar les gràcies per la vostra paciència i actitud. I per les infinites proves de solidaritat que la gent ONCE ha demostrat en aquest temps. Heu estat generosos amb el vostre exemple, sempre amb la mà estesa per ajudar a qui més ho necessitava, els més vulnerables, persones cegues que viuen soles, gent gran que no podia anar a comprar o a buscar medicines a la farmàcia.

Les trucades d’un important equip humà de professionals i col·laboradors que, dia rere dia, han servit per apaivagar moltes pors i inquietuds i han donat molts ànims són només un exemple de l’acompanyament, tan necessari, que hem fet a milers de persones.

El Grup Social ONCE ha estat a l’alçada. L’ONCE, la seva Fundació i Ilunion han estat més obertes que mai, amb forces i recursos, per donar material a diferents entitats socials i associacions, per allotjar a sanitaris als seus hotels Ilunion Barcelona i Bel Art, per donar llits a malalts en quarantena, per aportar les seves impressores 3D, per distribuir mascaretes i EPIS...

Som i hem estat capaços de resoldre processos de gestió, garantir serveis socials bàsics i acompanyar la nostra gent en aquests moments tan difícils (agents venedors, treballadors no venedors, gent gran sola, persones sordcegues i estudiants). Ho diem amb orgull, l’ONCE no els ha fallat i les persones que han fet aquesta feina tampoc.

Aquesta etapa ens ha demostrat el que ja sabíem: hi ha moltes coses que tenen preu però no tenen valor i d’altres que tenen valor però no tenen preu, com les ganes que tenim d’estar junts, de tornar als carrers la il·lusió de cada dia, d’obrir les nostres seus i de tornar a prestar els nostres serveis com hem fet sempre.

I serà en aquest moment quan ens retrobarem amb tu, per a donar-te l’abraçada que ens devem, encara que sigui respectant la distància.

Enric Botí Castro de la Peña,
Delegat Territorial ONCE Catalunya

David Bernardo Cabaco,
President Consell Territorial ONCE Catalunya
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts