L’ONCE Catalunya celebra Santa Llúcia

santa_llucia_reus.jpg

L’ONCE va viure dissabte 11 de desembre, amb la màxima seguretat i precaució,  la celebració de Santa Llúcia, patrona de les persones cegues. Ho va fer amb activitats als 18 centres que l’ONCE té a tota Catalunya (Badalona, Barcelona, Blanes, El Prat de Llobregat, Figueres, Girona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Tarragona ,Terrassa, Vic i Vilanova i la Geltrú.

La celebració de Santa Llúcia és un punt de trobada entre la gran família de l'ONCE Catalunya i la societat catalana. Una manera d'agrair la gran generositat que milers de ciutadans ens demostren dia a dia amb la compra dels productes de joc de l’Organització, que permet dur a terme la tasca social de l’ONCE i la que presta a la resta del món de la discapacitat. Un homenatge als nostres venedors i venedores que, amb sol o pluja, vent o fred, posen sempre un somriure i reparteixen il·lusió pels carrers i places de les terres catalanes. Són els que porten sort i fortuna a moltes famílies que ara la necessiten més que mai. Un clam, tots plegats, a la solidaritat, l'esforç i la superació.

Foto de família a la celebració de Santa Llúcia a Barcelona, amb Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies del Govern de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la participació de Jordi Tudela, gerent de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat; d’Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya, de David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, Antonio Guillén i Francina Alsina, i Manel Eiximeno, director del CRE.

Cada centre ONCE de Catalunya va retre un homenatge al millor venedor de l’any 2021: 

Isabel Carmona Marín - Badalona
Antonio María Barjollo Mateos - Barcelona
Estrella Suárez Martínez - Blanes
José Manuel de Dios Ruíz - El Prat
María Dolores Romero García - Figueres
Eva Núñez Torres - Girona
Salvador Rubio Espejo - Granollers
Maria Del Carmen Gómez Alhaja - L’Hospitalet de Llobregat
José Masana Guasch - Lleida
Maria Sandra Durán Couto - Manresa
Domingo Ballesteros Mascuñán - Mataró
Juan José Ortiz Martínez - Molins de Rei
Manuel Lopera Chernichero - Reus
Jaime Lozano Gómez - Sabadell
María Luisa Casut Alcoverro - Tarragona
María Isabel Cabello Suárez - Terrassa
Maria Carme Gilabert Victori - Vic
María Elena Leiva Sánchez- Vilanova i La Geltrú

Antonio María Barjollo Mateos, millor venedor ONCE a Barcelona, amb David Bernardo, esquerra i Enric Botí, a la celebració de Santa Llúcia a la DT..

Tots ells i elles mereixen aquesta distinció perquè representen l’evolució comercial de la nostra institució i l’adaptació al mercat, el bon servei i l’atenció al públic. També per la seva implicació en la vida institucional de l’ONCE i el suport que donen a la resta de companys. El seu és també el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE Catalunya, que actualment compta amb una xarxa de 2.500 venedors i venedores, que són el pilar fonamental de la institució.

A Barcelona, la celebració va tenir lloc a l’edifici ONCE Catalunya del carrer Sepúlveda, núm.1, amb un dinar de germanor amb venedors, afiliats, treballadors del Grup Social ONCE, del Centre de Recursos Educatius (CRE), del SBO, pensionistes, amics i persones vinculades a l’Organització. 

El dinar va estar presidit per Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies del Govern de la Generalitat de Catalunya, i va comptar amb la participació de Jordi Tudela, gerent de l’Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat; d’Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya i de David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya.

El dinar de la Delegació Territorial, va estar presidit per Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies del Govern de la Generalitat de Catalunya.

“Iguals per a avui” canten  els nostres venedors i venedores a carrers, cantonades i places. Iguals és un concepte que ens ha mogut sempre i que des d’ONCE Catalunya volem seguir cridant amb força. “Necessitem treballar com a iguals; estudiar com a iguals; conversar com a iguals; viure com a iguals i, des d'aquesta perspectiva, dibuixar societats millors per a avui, per a demà, per sempre”, assegurà Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya. Un aspecte que va subratllar David Bernardo, president del Consell Territorial: "L’ONCE, amb els seus 83 anys d’història, s’ha convertit en una de les senyes d'identitat solidària de la nostra societat. Una iniciativa de les persones cegues i amb altres discapacitats que, sentint-se diferents, volen ser tractades com a iguals".

Brindis de Santa LLúcia, taula presidencial, al Poliesportiu de l'Edifici ONCE Catalunya.

 

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts