L'ONCE arrenca el 15 de juny els seus sortejos del cupó, amb els seus venedors “a peu de carrer”

Seccions: T'interessa
veronica_casamian_guerrero_agencia_lleida.jpeg

L'ONCE iniciarà dilluns 15 de juny els sortejos dels seus tradicionals cupons, el mateix dia en què s'incorporaran als seus llocs de treball els venedors i venedores de l'Organització per a seguir “a peu de carrer” repartint il·lusió i mostrant que la vida torna a tot Catalunya.

Aquesta decisió es pren d'acord amb la normativa vigent del procés de desescalada aprovada per les autoritats i, molt especialment, una vegada que s'han garantit les mesures de seguretat per als 19.000 venedors de l'Organització, 2.500 a Catalunya, i els seus clients mitjançant la deguda informació i la posada a la disposició del material necessari, igual que per a la resta de treballadors.

L'ONCE posa en marxa així el pla de reactivació de les seves activitats comercials i operatives, per a recuperar la normalitat que representa la presència dels seus venedors en tots els racons dels pobles i ciutats, com ha estat des de fa 81 anys, amb l'única interrupció de la pandèmia de COVID19.

El primer dia de treball dels agents venedors -sempre que no variïn les circumstàncies previstes per les autoritats-, serà el dilluns 15 de juny, data en la qual comptaran ja amb la seva cartera de productes habituals i dia en què es realitzarà el primer sorteig del cupó. Aquesta jornada, a més de la resta de jocs de l'Organització, els venedors podran oferir el “Cuponazo” del divendres i el “Sueldazo” de Cap de setmana.

Des del dilluns 25 de maig, ja hi va haver sortejos dels productes coneguts com “Super Once” i “Triplex”, que podien ser adquirits en els establiments col·laboradors habituals o en la web www.juegosonce.es

Els productes coneguts com a loteries instantànies (els tradicionals Rascas), la loteria europea “Eurojackpot”, el “Súper ONCE” i el “Triplex”  també van poderser adquirits des del 25 de maig en els establiments autoritzats que formen el Canal Físic Complementari, especialment benzineres, oficines de Correus i botigues de conveniència; així com en la web.


Fàbrica de la il·lusió
Perquè tota aquesta acció sigui possible, l'ONCE ultima ja la posada en marxa del seu centre logístic i de producció, més conegut com la Impremta del Cupó o “Fàbrica de la il·lusió”, on s'imprimiran els primers cupons i s'iniciarà la minuciosa distribució de productes.

Igualment, s'habilitaran tots els processos tecnològics que permeten la celebració dels sortejos i, molt especialment, la tecnologia que atorga suport a la venda per TPV (Terminal Punt de Venda), l'únic dispositiu absolutament accessible per a totes les persones amb discapacitat i que permet el pagament amb targeta, molt aconsellable en aquests moments.

D'acord amb la desescalada, el dilluns 15 de juny es reprendrà la celebració dels sortejos dels productes periòdics del cupó: Diari, Cuponazo i Cap de setmana; el sorteig extraordinari del Dia del Pare (ajornat per la crisi) se celebrarà el diumenge 21 de juny; el dimecres 24J hi haurà un sorteig especial del Dia de Sant Joan i el 15 d'agost es farà el sorteig Extra d'Estiu de l'ONCE.

Conscienciació, informació, seguretat
En funció d'aquest calendari per a la recuperació de l'activitat amb la màxima normalitat possible, l'ONCE treballa ja en el disseny d'una campanya d’informació per als seus venedors i venedores, així com la dotació d'elements d'higiene i protecció suficients per a recuperar la venda amb seguretat, tant per a ells com per als clients. El treball s'intensifica en la conscienciació per a la nova realitat de venda quant a relació amb els clients, gestió de productes, higiene, pagaments, etc. Els venedors comptaran amb guants, màscares, pantalles protectores, solució hidroalcohòlica, i quanta dotació més sigui precisa.

Al temps, s'analitza la ubicació dels venedors en funció de la nova situació generada en quioscos, en la via pública, en àrees de transport com a aeroports i estacions de tren o bus, en centres comercials, en àrees sanitàries o en qualsevol altra localització, sempre per a complir la normativa vigent i garantir la seguretat. I arrenca igualment la neteja de totes les oficines i instal·lacions, així com al condicionament dels quioscos situats en l'espai públic i/o en altres llocs de venda.
 

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Desembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts