L’alt conseller presidencial per a la participació de les persones amb discapacitat de Colòmbia coneix el Grup Social ONCE a Catalunya

Seccions: Protagonistes
colombia_puerta_once.jpg

Jairo Clopatofsky, l’alt conseller presidencial per a la participació de les persones amb discapacitat de Colòmbia, va visitar l’ONCE Catalunya i va conèixer de primera mà la feina del Grup Social ONCE a Inserta Empleo, Ilunion Hotel Barcelona i Ilunion Bugaderia Sant Boi de Llobregat. Van ser dos dies, els passats dijous 11 i divendres 12 d’abril.

“És un honor rebre la visita d’un país germà amb el que ens uneixen molts llaços. Hem pogut mostrar a l’alt conseller presidencial de Colòmbia el raig de llum que donem aquí a les persones cegues o a les que tenen altres discapacitats. Li hem ensenyat el nostre programa d’acompanyament i els serveis que prestem per normalitzar la seva vida en el marc de la rehabilitació, l’educació i la integració laboral, entre d’altres”, va afirmar Enric Botí, delegat territorial d’ONCE Catalunya.

L’alt conseller colombià, va estar acompanyat per Manel Eiximeno, director del Centro de Recursos Educatius ONCE Catalunya; Javier Güemes, director de Relaciones Internacionales del Consejo General d’ONCE; Natalia Guala, técnica de Relaciones Internacionales del Consejo General d'ONCE; Sabina Lobato, d’Inserta; i Francisco Centeno, de Ilunion.

Jairo Clopatofsky, l’alt conseller presidencial per a la participació de les persones amb discapacitat de Colòmbia, va visitar l’ONCE Catalunya i va conèixer de primera mà la feina del Grup Social ONCE. A la porta de la DT amb Manel Eiximeno, director del Centro de Recursos Educatius ONCE Catalunya i Natalia Guala, técnica de Relaciones Internacionales del Consejo General de l‘ONCE.

Dijous 11 d’abril, l’alt conseller presidencial de Colòmbia va visitar la Delegació Territorial d’ONCE a Catalunya. La presentació institucional va anar a càrrec de Manel Eiximeno, director del Centro de Recursos Educatius ONCE Catalunya. A continuació, va conèixer els serveis socials per a persones cegues i amb discapacitat visual que ofereix l’ONCE a Catalunya, de la mà de Dolors Luna, cap del Departament de Serveis Socials per Afiliats. Uns serveis que són personalitzats i a mida per a cada afiliat o afiliada. Van completar la jornada al nostre Centre de Recursos Educatius.

Per la tarda, la comitiva va visitar Inserta Empleo i va conèixer la tasca que presta d'intermediació laboral per a persones amb discapacitat cofinançat per Fundació ONCE i el Fons Social Europeu.

Divendres, 12 d’abril, van dinar a Ilunion Hotel Barcelona, un dels establiments de la cadena Ilunion Hotels, caracteritzada pel seu disseny universal (100% accessibles) i per la seva plantilla de més de 70% de persones amb discapacitat.

I a la tarda, van conèixer Ilunion Bugaderia Sant Boi De Llobregat. És un dels Centres Especial de Treball  del Grup Social ONCE a Catalunya. La plantilla està conformada en més d'un 90% de treballadors/es amb discapacitat.

Solidaris amb Iberoamèrica
Jairo Clopatofsky, l’alt conseller presidencial per a la participació de les persones amb discapacitat de Colòmbia, va visitar l’ONCE Catalunya i va conèixer de primera mà la feina del Grup Social ONCE. A la porta de la DT amb Manel Eiximeno, director del Centro de Recursos Educatius ONCE Catalunya i Natalia Guala, técnica de Relaciones Internacionales del Consejo General de l‘ONCE.La presència del Grup Social ONCE a Iberoamèrica s'inicia fa diverses dècades. En l'actualitat diferents línies de treball estructuren la nostra col·laboració amb els països iberoamericans: la cooperació al desenvolupament a través de la Fundació ONCE per a la Solidaritat amb les Persones Cegues d'Amèrica Llatina (FOAL), l'obertura d'empreses de Ilunion, les negociacions per al desenvolupament de productes de joc multijurisdiccional, així com iniciatives específiques en favor de les persones amb discapacitat mitjançant partenariats, assessorament i donacions.
ILUNION bugaderia industrial i serveis a l'hostaleria és la xarxa de bugaderies industrials líder al sector, avalat per més de 27 anys d'experiència. Actualment comptem amb 45 plantes industrials donant una cobertura total a nivell nacional a Espanya, Andorra, Portugal i Colòmbia.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts