ILUNION Hotels, primera cadena hotelera estatal en implantar un motor de reserves accessible

Seccions: Ilunion
ilunion_hotels.jpg

La pàgina web i el motor de reserves de ILUNION Hotels són ara més inclusius gràcies al nou desenvolupament emprès perquè qualsevol persona amb discapacitat física, visual o auditiva pugui gestionar de manera eficaç i autònoma el seu allotjament a aquesta cadena hotelera.

De fet, tant la web com el motor de reserves de la cadena hotelera, dissenyat per Roiback, especialista i líder en la gestió del canal directe de vendes d'hotels, compten en aquest moment amb el nivell AA establert a la norma UNE 139803: 2012, que recull els cànons internacionals d'Accessibilitat al Contingut Web 2.0 (WCAG en les seves sigles en anglès).

ILUNION Hotels és l'única cadena hotelera a Espanya que té la certificació d'accessibilitat universal (UNE 170001-2) en tots els seus establiments i el segell Qsostenible, que certifica la sostenibilitat dels seus edificis. Ara, gràcies al treball conjunt realitzat per Roibak i ILUNION Tecnologia i Accessibilitat, ILUNION Hotels ha fet un pas més i es converteix en la primera cadena hotelera a Espanya a implantar un motor de reserves accessible per a persones amb discapacitat.

Millores
Entre les funcionalitats d'accessibilitat que l'usuari pot trobar en el motor de reserves i a la pàgina web de ILUNION Hotels, es troben fonts de diferents mides i colors i fons amb diferents contrastos que una persona amb resta visual pot ajustar perquè li resulti més còmoda la navegació. A més, les persones cegues o amb discapacitat visual severa poden accedir al contingut amb productes de suport, com un lector de pantalla.

Així mateix, el nou motor de reserves de ILUNION Hotels permet a aquells clients amb discapacitat física, que no poden manejar un ratolí, navegar a través del teclat per les diferents fases de la seva reserva.

D'altra banda, el motor de reserva té un disseny clar, una estructura ordenada i un formulari precís, que permet a l'usuari saber en tot moment què està fent i en quina fase del procés de reserva es troba.

Líder en inclusió social en el sector turístic
ILUNION Hotels, la cadena hotelera de ILUNION, la marca de les empreses del Grup Social ONCE, és líder en inclusió social en el sector turístic. En 2018 va comptar amb una plantilla mitjana de 1.062 treballadors, dels quals 439 eren persones amb discapacitat (41,3%).

La companyia neix el 1988 amb una vocació clarament social, desenvolupant la seva activitat amb criteris de rendibilitat econòmica i social. Actualment compta amb 26 hotels de cinc, quatre i tres estrelles repartits per diferents punts de la geografia espanyola. És l'única cadena hotelera a Espanya que té la certificació d'accessibilitat universal (UNE 170001-2) en tots els seus establiments i el segell Qsostenible, que certifica la sostenibilitat dels seus edificis. A més, 11 dels seus centres són gestionats com a Centres Especials d'Ocupació (10 hotels i el ILUNION Catering by Maher, la seva empresa nacional de serveis de càtering). Això vol dir que, com a mínim, el 70% de la plantilla són persones amb discapacitat i demostra ser un exemple d'integració laboral en el sector turístic.

Sobre ILUNION Tecnologia i Accessibilitat
ILUNION Tecnologia i Accessibilitat compta amb una metodologia d'avaluació web contrastada i avalada per la Comissió Europea, participa activament en diferents grups de treball del W3C (World Wide Web Consortium) i és membre actiu i entitat promotora de la iniciativa Euroaccessibility.

Així mateix, és centre especial de treball (CEE) ja que més del 70% del seu personal són professionals que tenen alguna discapacitat, de manera que uneixen coneixement tècnic i experiència d'usuari.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts