Entrega de medalles de 25 i 35 anys de l’ONCE

Seccions: Protagonistes
medallistes_tots_2.jpg

L’acte de reconeixement als treballadors que van fer 25 i 35 anys de serveis a l’ONCE, es va fer amb una entrega en petit format, amb un màxim de sis persones, per a que tots els companys homenatjats tinguessin l’afecte i solidaritat institucional que es mereixen. I també un virtual aplaudiment, que va sonar molt fort en els seus cors.  Una trobada més íntima i familiar, que va permetre a tots els medallistes que van coincidir poder parlar entre ells i recordar els seus primers dies, els orígens, els valors i les anècdotes d’una vida laboral plegats.

Les medalles de 25 i 35 anys són una distinció, una petita aturada en el camí. Un homenatge que es va materialitzar amb el lliurament de les medalles d’argent i d’or i de diplomes nominals pels treballadores i treballadors que amb la seva dedicació i el seu treball quotidià han arribat als 25 i 35 anys de feina a l’ONCE. El 2021, han estat un total de 106 companys; 51 que han fet 25 anys i 55 ja han fet els 35. 

“L’ONCE vol dir gràcies a tots i totes els que dia a dia, amb el seu exemple, han fet gran la nostra Institució. Gran en il·lusions, gran en projectes, gran en serveis... A tots ells i elles els volem agrair el seu esperit de superació, un exemple per a les noves generacions, especialment en aquests dies tan difícils”, va destacar Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, que va entregar als treballadors adscrits a la Delegació de Barcelona els seus diplomes i medalles. Va ser a la Sala de Juntes de la sisena planta, el passat 14  de desembre. Acompanyat per Mª Carmen Bayarri, directora del Servei Bibliogràfic de l’ONCE (SBO) i Claudio Muñoz, director del Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Barcelona, ho van fer als treballadors d’aquest centre i amb Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona, als companys del Centre de Recursos Educatius.

Grups de medallistes de diferents departaments de la Delegació Territorial.

Valors ONCE
“Superació, solidaritat, esperit de servei... són un intangible que moltes organitzacions voldrien tenir. Nosaltres els tenim, l’ONCE els té. Els companys i companyes a qui retem homenatge sou l’encarnació d’aquests valors”, va concloure Botí.

Els  medallistes adscrits a la Direcció de l’ONCE a Tarragona i a les agències administratives de Badalona, Blanes, El Prat de Llobregat, Girona, Granollers,  L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic i Vilanova i La Geltrú van ser citats pels seus respectius directors o directores, que els van fer a mans els seus presents.

Els diplomes d’agraïment per millorar el projecte social de l’ONCE, van ser transcrits en Braille pel Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Madrid i signats per Àngel Sánchez Cánovas, director general de l’Organització.

Venedors medallistes de 25 i 35 anys de Barcelona.

Els medallistes de 25 anys, han estat un total de 51 treballadors:
D.T. Catalunya: María Luisa Abla Akakpo Etoha, Manuel Barragan Gil, Silvia Burcet Marín, Francisco José Estevez Galiano, Amelia Fuentes Trujillo, Gemma Galán Munt, Xavier Gras Martínez, Juan Guiscafré Badia, Sonia Guiu Latre, Maria José De Heras Biosca, Mercedes Lambies Estrada, Juan Carlos León Merino, Mercedes Millán Gómez, Dolores Mirapeix Vicens, Sergio Perea Lecina, Severiano Sánchez Fernández, María Luisa Sanz Moreno i Yolanda Tejada Serrano.
Badalona: Francisco José Rodríguez Moya.
El Prat: José Antonio Fernández Sánchez i María Muñoz Hernández.
Girona: Sonia Espinal Romero.
Granollers: Christian Gómez Maraña, María del Carmen Rodríguez Barea, Antonio Ruíz Ventura i Alfonso Vázquez Martín.
Manresa: Abel Ávila Rodríguez, Anastasio Fernández Arriero i María Consolación Fernández Parga.
Mataró: Sergio Granados López i Ángel Reyes Nogales Moreno.
Molins de Rei: Javier Calvo Rodríguez, Javier Mejías Rubio i Francisco Javier Méndez Saco.
Reus: Jordi Martí Vallès.
Sabadell: Nuria Clapés Canuda, María Consolación López Arias, Rosario López Ramírez, Jorge Navas Vega, María Lucia Villar Posada i María Lourdes Zapata Viana.
Tarragona: Francisco Montiel Barajas i José Luis Ortiz Amenós.
Terrassa: José Antonio Ávalos Toro, Santiago Carrasco Forcada, Soledad Expósito Lachica, Antonio Luis Gil Lombardo i María José Orts Ros.
Vic: Teresa Aguilera Basagaña i Juan Ramilo Guapo.
Vilanova i La Geltrú: Raquel Canals Madrid.
 

Els medallistes de 35 anys, han estat un total de 55 treballadors:
D.T. Catalunya: Antonio Calzado Pérez, María Dolores Díaz Cerviño, Adoración María Escobar Martín, Elisabet Gutiérrez Algarra, César Liesa Cabrero, Pilar Martí Muniesa, Fernando Muñoz Gómez, Antonio Pardo Andrade, Luis Eladio Pérez Rodríguez, Juan Rodríguez Rodríguez, Valentín Ruiz Zorrilla, Ricard Salgado Tomás, Fernando Sedano Contreras, María José Seseña Hidalgo, Miguel Soler Navarro, Magda Tamarit Pascual, Ginés Torre Abad i Montserrat Vallès Altès.
Badalona: Julio Marín Renea, Maria Àngels Palencia Molina, Olga Peña Anadón i Francisco Juan Porras Ruíz.
Blanes: Juan Manuel Bueno Arcos.
El Prat:  Matilde Benítez Luna, Juan Martín Martín, Agustín María Polo Querol i Ana María Yelamos Martínez.
Girona:  Ramón Hernández Lindez i Antonio López Vargas.
Granollers: Julián Pablo Espuela Toribio i Joaquín Nuez Díaz.
L'Hospitalet: José Luis López Rodríguez.
Lleida:  Miguel Pérez Gálvez i Nadal Ricart de la Casa.
Mataró: Alfonso Moya Abellán.
Reus: José Pedro López Bermúdez.
Sabadell: José Luis Roldán Mena.
Tarragona: Ana María Cuadra Miranda, José Ramón Díaz Lorente, Guillermo Domínguez Carmona, Francisco Durán Albujar, Alfredo Joaquín Faro Gómez, José Luis Nogués Cots, Manuel Ramírez Caballé i María Teresa Tejada Gil.
Vic: Lluís Pagés Guillem.
Vilanova: María Paz Pintor Luque i Sergi Soler Lamarca.
CRE: Maria Pilar Estivill Masip, Núria Flo Belles i María Lourdes Noguera Pons.
SBO: Francisco Cabañes Adelino, Francisco Javier Castro Leiva, Concepció Ruana Llop i David Moisés Vázquez Francisco.

Medallistes de 25 i 35 anys de diverses agències.

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts