Els guanyadors del Concurs Escolar de l’ONCE reben els seus premis a la DT Catalunya

Seccions: Protagonistes
concurso_escolar_manos.jpg

Dimecres 31 de maig, a la Sala de Conferències de la DT de Catalunya, Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la  Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació.

Enguany per primera vegada a la història del concurs els tres col•legis guanyadors ho han estat tant a la fase provincial de Barcelona com a l’autonòmica de Catalunya:

- El Col•legi Dominiques de l’Ensenyament (Barcelona) de la categoria A (3r i 4t de primària).

- L’Escola Sant Jordi (Vilanova i la Geltrú) de la categoria B (5è i 6è de primària).

- L’ Institut Maristes Igualada (Igualada) de la categoria C (ESO i FP bàsica).

Els professors i els alumnes guanyadors s’han portat com a obsequi una motxilla escolar amb el lema "Aquí hi caben tots" i una activitat per a tota la classe valorada en 400 euros, que han rebut mitjançant un xec simbòlic i també un diploma per tota la classe.

A Catalunya s’han presentat 767 treballs, corresponents a 222 escoles i instituts, representades per 18.510 escolars, sota la coordinació de 396 professors i professores. I gairebé 167.000 estudiants a tot l’Estat. 

'Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament'
Sota el lema Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament, el concurs ha ofert eines per detectar, sensibilitzar i actuar contra les situacions d'assetjament que es puguin produir a l'escola. D'aquesta manera, els escolars s'han convertit per si mateixos en agents de canvi per actuar contra el bullying, amb tota la força del grup-aula.

Els escolars de Primària i Educació Especial han realitzat un cartell publicitari de sensibilització contra l'assetjament, mentre que els estudiants de l'ESO, FP i Batxillerat han gravat una peça audiovisual (micro-curt d'un minut) on es mostra com passar a l'acció contra aquesta problemàtica.

El jurat de Catalunya ha estat format per Rebeca García, cap del Departament de Coordinació i Gestió de Recursos Humans i Generals de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya;  Mònica Arrabal, cap de la Unitat de Recursos Humans de l’ONCE Catalunya; Maribel Delgado, tècnica del Servei d’Atenció a la Diversitat i la Inclusió de la Direcció General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya; Meritxell Caralt, secretària tècnica del COCARMI i Àngels Castro, periodista del Departament de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

En aquest ennllaç podeu veure tots els treballs guanyadors del CONCURS ESCOLAR DE L'ONCE  i LA SEVA FUNDACIÓN

 

Aquí, més fotos de l'entrega de premis del Concurs Escolar:

Imatge de la Sala de Conferències de la DT Catalunya a l'acte de lliurament.

 Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació. A la foto, amb el professor , Francesc Martín, de l'Escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú.

DOMINIQUES DE L'ENSENYAMENT

INSTITUT MARISTES

 

 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts