El nostre reconeixement als Medallistes i Jubilats

Seccions: Protagonistes
jubilats_2016.jpg

L’ Auditori de l’ONCE a Catalunya es va omplir d’emocions i molt bones vibracions dissabte 13 de maig. Va acollir l’acte Una vida laboral a l’ONCE, un sentit homenatge als medallistes de 25 i 35 anys de servei a l’entitat i als nous jubilats. Un total de 54 companys i companyes van rebre enguany els diplomes i medalles de plata i d’or per la seva dedicació a la nostra institució. I 141 jubilats durant l’últim any van tenir el seu detall commemoratiu.

Els primers a pujar a l’escenari van ser els jubilats i jubilades l’any 2016 i les persones que es van incapacitar l’any passat. Van ser anomenats un per un i van rebre un càlid aplaudiment.  Van rebre la salutació personal d’Ángel Sánchez, director general de l’ONCE; de Xavier Grau, delegat territorial, i d’Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE, que prèviament va fer un sentit discurs. I també de Rosa Díaz, sotsdelegada territorial; Carmen Bayarri, directora del Servei Bibliogràfic (SBO) de l’ONCE; Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona;  David Bernardo, vicepresident primer del Consell Territorial; Rafaela Pérez, vicepresidenta segona del Consell Territorial; Sara Gimeno, directora de l’ONCE a Tarragona i Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Amb tots ells, que després van lliurar també les medalles de 25 anys, es va fer la gran foto de família.

Rafa Moreno, en representació de tots el companys jubilats,  ens va adreçar unes emocionades paraules. Rafa ha estat agent venedor dels productes de l’Organització durant quatre  anys a Barcelona, cap d’assumptes generals a la Delegació Territorial, director de les agències de Berga, El Prat de Llobregat i, des del 2002 fins la seva jubilació al 2016, director de l’agència de Badalona.

Aquesta família segueix sent la teva

Els jubilats van rebre com a detall institucional una peça de metacrilat amb la base de color blanc i tres figures unides: una persona cega, una altra en cadira de rodes i una altra sense discapacitat. L’escultura simbolitza una societat inclusiva i normalitzada, on tots convivim uns al costat dels altres. I una dedicatòria: ‘Pels teus anys de servei i compromís amb aquesta família que segueix sent la teva’, que es pot llegir en tinta i  en Braille a sota de la peça.

Vam escoltar les paraules del nostre delegat Territorial, Xavier Grau. I, tot seguit, els homenatjats de 25 anys van pujar a l’escenari en grups de 6 persones agrupades per centre d’adscripció.

1er. grup De la Delegació Territorial: Alfred Ardiaca Soles, David De Francisco Franch, Eva García Valentín, Mónica Núñez García i Ramón Ozalla Blanco

2º grup També de la DT: Marcelino Paz Fernández, Mario Pecharromán Mate, María Cristina Pérez Sánchez, Nuria Montserrat Pintado De Diego i Jesús Visier Buedo I de l’SBO: Mercedes Cervera García i Carmen García Revelles

3er. grup De Terrassa: Rosa Chacón Naranjo, María Rosa Martínez Fernández i Eugenio Pérez Periáñez De Sabadell : Juan Carlos Sanz González De Granollers: María Dolores Ciuró Font I del CRE: Concepción López García

4º. grup De Tarragona : María Clara Espinach García De Lleida: Roser Gasol Señis D’El Prat de Llobregat: Pere Navarro Peña De Mataró: David Romero Ojeda De Molins de Rei: María Mercedes Hernández Suz I de Vic: Martín Roma Verdaguer

De la mà del presentador, en Miquel González, company afiliat que treballa a Tarragona Ràdio, vam poder conèixer un xic més a tres dels companys homenatjats: Pere Navarro, del Prat de Llobregat, venedor i conseller territorial; Cristina Pérez, psicòloga de la Delegació Territorial i Eva García, auxiliar administrativa a l’àrea de joc, actualment a l’oficina d‘atenció al venedor també a la Delegació Territorial.

Després, es van donar personalment les medalles i els diplomes de 35 anys. Ho van fer  Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat; Ángel Sánchez, el nostre director general; Xavier Grau i Enric Botí.

Claudio García, un dels gairebé 3.000 venedors dels productes de l’Organització, va ser la veu dels seus companys de 35 anys. Tota la seva vida laboral ha estat com a venedor i, el més curiós, sempre al mateix quiosc al barri de La Bordeta.

Claudio García, un dels gairebé 3.000 venedors dels productes de l’Organització, va ser la veu dels seus companys de 35 anys. Tota la seva  vida laboral ha estat com a venedor i, el més curiós, sempre al mateix quiosc al barri de La Bordeta.
Van tancar l’acte els parlaments de Francesc Iglesies i d’Ángel Sánchez. 

Durant l’acte vam escoltar la música de Pexomblues, duo gironí format per l’afiliat  Eduard Carreras, amb el sobrenom d’ Eddi Races, guitarra i veu, i Dani Sánchez, al baix. Ens van proposar un repertori de música nord-americana dels anys 50, blues i el rock’n’roll ,d’artistes de la categoria d’Elvis Presley, Ray Charles i BB King. Van interpretar els temes That’s all rigt mama, Febre i I Got a woman. Un pica-pica a la terrassa del bar va arrodonir una magnífica jornada festiva.

Foto de dreta a esquerra: Enric Botí, president del Consell ONCE Catalunya; l'afiliat sordcec, Juan Ramírez Gómez, que va rebre homenatge com a jubilat; Ángel Sánchez, director general de l'ONCE; Salvador Torres, afiliat sordcec amic de Juan i Xavier Grau, delegat territorial d'ONCE Catalunya.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts