El Grup Social ONCE i Enagás signen un acord d'ocupació per a persones amb discapacitat

grup_social_once_i_enagas_signen_acord_de_colaboracio_2.jpg

El Grup Social ONCE i Enagás han signat un acord de col·laboració en matèria d'ocupació i formació per a persones amb discapacitat. El president del Grup Social ONCE, Miguel Carballeda, i el president d'Enagás, Antonio Llardén, van rubricar el passat 12 de maig aquest acord.

Amb aquest conveni, el Grup Social ONCE i Enagás, a més de col·laborar en la formació i ocupació de les persones amb discapacitat, ho faran en matèria de sostenibilitat, accessibilitat universal i desenvolupament d'iniciatives conjuntes en l'àmbit de l'economia social.

Per a això, les dues entitats desenvoluparan accions formatives, teòriques i pràctiques, destinades a proveir la formació en diferents matèries a totes les persones i especialment a aquelles amb discapacitat i amb titulació acadèmica. I s'habilitaran programes de captació, orientació i inserció laboral per a l'accés a ocupació de qualitat.

Col·laboraran en iniciatives per a la formació i contractació de treballadors amb discapacitat i joves en situació de vulnerabilitat social, per la qual cosa s'utilitzarà a Inserta Empleo, entitat del Grup Social ONCE especialitzada en la formació i recerca de feina per a persones amb discapacitat.

Les dues entitats treballaran conjuntament en el foment d'un programa de cooperació per a la promoció del disseny i l'accessibilitat universal, que posa el focus en l'accessibilitat tecnològica en espais virtuals, edificis, instal·lacions i serveis. El Grup Social ONCE assessorarà Enagás en projectes d'accessibilitat universal.

Exemple d'economia social sostenible i inclusiva
A més, Enagás analitzarà la possibilitat d'incorporar clàusules de contingut social en la major part de les contractacions centrals que realitzi, i estudiarà la possibilitat de formar part del Fòrum per a la Contractació Socialment Responsable. Igualment podrà adquirir productes i serveis als Centres Especials d'Ocupació creats en el si del grup empresarial de Grup Social ONCE (Ilunion).

I, mirant a l'exterior, aquest acord inclou accions en matèria de cooperació al desenvolupament a través dels programes internacionals per al desenvolupament del Grup Social ONCE, amb encaix en l'àrea de Responsabilitat Social d'Enagás i els seus projectes de sostenibilitat social.

Com a exemple de treball en comú, tots dos grups col·laboren ja en el projecte Llewo, relacionat amb el negoci logístic d'última milla, que uneix totes les claus de l'economia social, sostenible i inclusiva al realitzar aquest treball de proximitat a la ciutadania d’una forma ecològica, amable i amb ocupació que inclou a persones amb discapacitat.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts