El cupó de l’ONCE convida a degustar 'L’Escudella'

Seccions: Joc
cupo_escudella_2.jpg

El passat  23 de desembre, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Nan Ferreres,  directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB,  una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà a 'L’Escudella' el passat dissabte 26 de desembre, Sant Esteve.

Pertanyents a la sèrie ‘Plats de cullera’, 5,5 milions de cupons van difondre per tot l’Estat la imatge d’aquest plat típic de la gastronomia catalana. L’escudella amb carn d'olla i sopa de galets, és el plat tradicional pel Nadal a Catalunya, encara que es degusti durant tot l'any.

Cupó del 26 de desembre dedicat a 'L'Escudella'.

Prèvia a la presentació del cupó, la cuinera afiliada a l’ONCE, Montse Urán, va preparar a cegues una nostrada escudella amb l’equip del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona.

Amb la sèrie ‘Plats de cullera’, l’ONCE convida a degustar els guisats més típics de les diferents comunitats i ciutats autònomes. Són 19 cupons que pertanyen als sortejos dels dissabtes, el primer va ser el 3 d'octubre.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

  1. dl
  2. dt
  3. dc
  4. dj
  5. dv
  6. ds
  7. dg
  8. 1
  9. 2
  10. 3
  11. 4
  12. 5
  13. 6
  14. 7
  15. 8
  16. 9
  17. 10
  18. 11
  19. 12
  20. 13
  21. 14
  22. 15
  23. 16
  24. 17
  25. 18
  26. 19
  27. 20
  28. 21
  29. 22
  30. 23
  31. 24
  32. 25
  33. 26
  34. 27
  35. 28
  36. 29
  37. 30
  38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Publicador de continguts