El Col·legi Sant Rafael’ (La Selva del Camp), L’Escola ‘Guillem de Balsareny’ i el Col·legi ‘Maristes Igualada’ guanyen a Catalunya el Concurs Escolar del Grup Social ONCE

escola_joan_maragall_002.jpg

L’Escola ‘Guillem de Balsareny’ (Barcelona), el Col·legi ‘Maristes Igualada’ (Barcelona) i el Col·legi ‘Sant Rafael’ (La Selva del Camp, Tarragona) han estat els guanyadors de Catalunya al 38 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE  que, en aquesta ocasió, ha convidat els mestres i estudiants a realitzar diferents treballs per fomentar la inclusió i la igualtat dins del seu entorn més proper als àmbits de l'oci, l'educació, l'ocupació o l'accessibilitat universal.

A Catalunya, han participat un total de 6.219 estudiants i 133 professors de 103 centres educatius públics, concertats i privats, des de Primària fins a Batxillerat, a més d'Educació Especial i Formació Professional.

Campions a Catalunya:

CATEGORIA A: 3r i 4t de Primària
Col·legi: ‘Sant Rafael’ (La Selva del Camp,Tarragona)
Curs: 3r Primària. Grup A
Títol treball: “El cal·ligrama de la inclusió”
Professor: Jesús Andión

CATEGORIA A: 3r i 4t de Primària Col·legi: ‘Sant Rafael’ (La Selva del Camp,Tarragona) Curs: 3r Primària. Grup A Títol treball: “El cal·ligrama de la inclusió”

CATEGORIA B: 5è i 6è de Primària
Col·legi: Escola ‘Guillem de Balsareny’ (Balsareny, Barcelona)
Curs: 6è Primària.
Títol treball: “El camí que ens fa iguals”
Professora: Marta Ortega

CATEGORIA B: 5è i 6è de Primària Col·legi: Escola ‘Guillem de Balsareny’ (Balsareny, Barcelona) Curs: 6è Primària. Títol treball: “El camí que ens fa iguals”

CATEGORIA C: ESO i FP Bàsica
Col·legi: ‘Maristes Igualada’ (Igualada, Barcelona)
Curs: 4t ESO. Grup Visual i Plàstica
Títol treball: “Fem realitat allò que encara és un somni”
Professor: Josep Costa
Per veure el vídeo del treball: https://www.youtube.com/watch?v=aMbJSxT9-iA

La participació dels estudiants i docents s'ha realitzat per aules completes (una feina-una aula). Els de Primària i Educació Especial (Categories A, B i E) han fet un cartell que reivindica les pautes per fomentar la inclusió i la igualtat dins del seu entorn.

Els de Secundària, Batxillerat i FP (categories C i D) han dissenyat una peça audiovisual de 60 segons.

A Barcelona, a la fase provincial del Concurs, han resultat guanyadors el mateix Col·legi ‘Maristes Igualada’, a la categoria C; l’Escola ‘Guillem de Balsareny’, a la categoria B i a la categoria A, l’Escola ‘Joan Maragall’ de Sant Andreu de la Barca.

Els grups guanyadors en aquesta fase autonòmica passen a la següent fase, la estatal, la resolució de la qual es coneixerà al mes de maig.

El jurat de Catalunya ha valorat la creativitat, la qualitat, el missatge i l'accessibilitat dels treballs presentats. Ha estat format per la presidenta, Lidia Ramos, cap del departament de Coordinació i Talent d’ONCE Catalunya; María de la Sierra López, vicepresidenta 2a del Consell Territorial ONCE Catalunya; Meritxell Caralt, Secretària Tècnica de COCARMI; Carmina Pujol i Lourdes Caseny, tècniques del servei d'Atenció Educativa Inclusiva i Orientació de la Direcció General de Currículum i Personalització del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Àngels Castro, periodista; Sara Reñé, tècnica de material Tiflotècnic del CRE ONCE Barcelona i membre del grup ACCEDO; i Dolors Moreiras, Mestra del CREDV/CRE ONCE Barcelona.

La pàgina web http://www.concursoescolaronce.es/ 
Twitter   @ConcursoONCE
Facebook   www.facebook.com/concursoescolarONCE   
YouTube   http://www.youtube.com/user/concursoescolaronce
Instagram   https://www.instagram.com/concursoonce/

RRSS_Compartir

Compartir :

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Desembre

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya

Publicador de continguts