Celebrem la Il•lusió amb la 'gran gent' de l’ONCE

museu_ferrocarril_h_chula.jpg

El passat 11 de l’11 vam celebrar a Barcelona, Girona i Tarragona el Dia de la Gent Gran i la Il·lusió. I el dia 12 a Lleida.

A Barcelona. La nostre Gent Gran es va desplaçar fins a la localitat de Santa Pau, situada a la comarca de la Garrotxa prop del preciós entorn natural de la Fageda d’en Jordà. A continuació els 195 assistents, entre afiliats i acompanyants, van compartir un dinar de germanor al restaurant Can Xell i una sobretaula amb sorteig de regals i amenitzada amb música.

L’acte el van presidir  David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya; María de la Sierra López , vicepresidenta segona del  Consell Territorial; Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya i Pedro Higuera, referent de la gent gran de l’ONCE a Catalunya.

L’acte el van presidir David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya; María de la Sierra Belmonte, vicepresidenta segona del Consell Territorial; Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya i Pedro Higuera, referent de la gent gran de l’ONCE a Catalunya.

 

A Girona.  Els  afiliats dels Clubs de la Gent Gran de la província de Girona van assistir, a la Sala d'actes de l'Agència de Girona, a la conferència ‘Astronomia per a cecs’, impartida per l'equip d'astrònoms de l'Observatori Astronòmic Albanyà. Van explicar diferents històries del nostre univers una conferència i van utilitzar models tàctils. Després, van compartir un dinar de germanor en el restaurant Agumas del Bassegoda Park.

A Lleida. La nostre Gent Gran va visitar la fàbrica de la cervesa San Miguel de Lleida abans de fer un dinar de germanor a la braseria Bar Mundial, on van gaudir d’un especial sorteig.

A diferents espais del museu, van poder tocar i pujar a diferents tipus de màquines: vapor, carbó i elèctriques i van conèixer amb les pròpies mans diferents tipus de locomotores a escala.

A Tarragona. Un grup de 67 persones, va visitar el Museu Nacional del Ferrocarril a Vilanova i la Geltrú. Van poder tocar una maqueta del recinte (1.2000 metres quadrats de superfície) i van escoltar un àudio sobre la història de les primeres locomotores i els primers trajectes ferroviaris.  A diferents espais del museu, van poder tocar i pujar a diferents tipus de màquines: vapor, carbó i elèctriques i van conèixer amb les pròpies mans diferents tipus de locomotores a escala. Després, hi ha haver un dinar al restaurant La Cucanya, també del municipi de Vilanova.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts