Barcelona, campió de lliga de futbol sala B2-B3 per primer cop després de vèncer el Madrid (3-1)

Era el partit somniat durant anys. Calia guanyar. Calia vèncer per una renda de dos gols. Calia doblegar l'etern rival. I era necessari fer-ho, a més a més, per aconseguir el títol i entrar a la història.

I ho van aconseguir.

Dissabte 13 d'abril, l'equip de futbol sala de Barcelona, categoria B2-B3, es proclamava campió de la Primera Divisió Nacional de futbol sala per primera vegada davant de més de cent persones al poliesportiu de la Delegació Territorial d'ONCE Catalunya. Va ser contra el conjunt de Madrid, el segon classificat de la lliga regular.

El conjunt català havia de donar la volta a la diferència encaixada al partit d'anada: 5 a 4 pels madrilenys.

El resultat final va ser de 3-1 i d'aquesta manera els barcelonins van sumar tres punts que significaven una lliga i ser campions de lliga a falta d’una jornada.

Ara els toca seguir il·lusionant-se i prepar-se per anar al campionat d’Espanya i aspirar al doblet!