Argent i bronze pels atletes de la FCECS als Campionats del Món d’Atletisme Paralímpic

Del 7 al 15 de novembre de 2019 es van celebrar els Campionats del Mon d’Atletisme Paralímpic a Dubai, en els quals van participar 1.350 atletes de 122 paises.

Els atletes catalans de la Federació Catalana d’Esports per Cecs (FCECS), entrenats per  Miguel Angel Torralba i amb els guies Robert Díez, Enric Martin i Albert Selva, van aconseguir dues medalles, una d’argent i una altra de bronze. Els resultats  més destacats van ser:

• Yessine Ouhdadi. Medalla de plata a 5.000 m  (14’42” 12 nou rècord d’Europa de la categoria T13, i 7ena posició  en 1.500 m amb un nou record d’Espanya. Guanya plaça pels JJPP de Tokio 2020.
• Meritxell Playa. Medalla de bronze  en longitud amb una marca de 4,74m. Plaça pels JJPP de Tokio.
• Melany Berges,  quarta classificada en 400 m T12, que representa plaça pels JJPP de Tokio!