L’ONCE lliura els premis als guanyadors del seu 40è Concurs Escolar: Escola Pia Santa Anna (Mataró),  Montagut (Santa Susanna) i  Joan Maragall (Sant Andreu de la Barca) 

Sala de conferències de la 6ena planta de la Delegació de l'ONCE a Catalunya, plean de gom a gom, durant el lliurament del Concurs Escolar de l'ONCE a Catalunya.

Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial, Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell i Lidia Ramos, cap del departament d’Organització, Talent i Innovació i presidenta del jurat del Concurs, van lliurar dimecres 10 d'abril els premis autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

Els guanyadors són:


Categoria A (3r i 4t  de Primària)
Escola Joan Maragall
Nom del grup: TRESORS (4t de Primària)
Professora: Natàlia Arévalo 
Títol: LLIBERPENDÈNCIA
Director: Sergi Martín 

Lliurament a Escola Joan Maragall

 

Categoria B (5è i 6è de Primària)
Escola Montagut
Nom del grup: A (6è de Primària)
Professora: Judith Massagué
Títol: VINCLUTECA
Directora: Montse Rodríguez


Lliurament a Escola Montagut

 

Categoria C (ESO i FP Bàsica)
Escola Pia Santa Anna
Nom del grup: 4D (4t ESO)
Professor: Pep Carbó 
Títol: INCLUSIDIVERSA
Directora: Rosa López

Lliurament a Escola Pia Santa Anna

 

A Catalunya, en aquesta edició, han participat 19.296 estudiants de 494 centres educatius amb la coordinació de 536 mestres. Sota el lema ‘4 dècades d’inclusió. Uneix-te a la història’, el concurs ha convidat els docents i estudiants a crear l'Inclusionari, el diccionari més democràtic i inclusiu de la història i el primer amb paraules que defineixen la importància de la inclusió de les persones amb discapacitat a la societat.


“Ens alegra molt comprovar que el nostre Concurs dona lloc a tan bons exemples de creativitat i solidaritat”, manifestà Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya. I afegí: “Vull agrair a tots els estudiants la seva participació, que és un nou pas per construir entre tots una societat més justa i igualitària”.


Tots els alumnes de les aules guanyadores en aquesta fase autonòmica han rebut com a premi una activitat per a l’aula valorada en 500 euros i un diploma que els acredita com a guanyadors. 

El jurat de Catalunya ha valorat de forma especial la creativitat, la qualitat, el missatge i l’accessibilitat dels treballs presentats. Ha estat presidit per Lidia Ramos i com a vocals: María de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Mª Mercè Batlle, presidenta de COCARMI; Carmina Pujol i Lourdes Caseny, tècniques docents del Servei de Suports i Mesures per a la Inclusió del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Toni Polo, periodista; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona; Teresa Altagracia Sabariego, Tècnica de material Tiflotècnic del CRE ONCE BARCELONA i col·laboradora del grup ACCEDO i, com a assessora, Maria Teresa Chicano, Especialista en Visual i Plàstica del CREDV/CRE ONCE BARCELONA.
 

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts