Acte entrega als campions del Concurs Escolar

David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya, dona la benvinguda als estudiants gianyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE.

David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya; Manel Eiximeno, director del Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona i Lidia Ramos, cap d’Organització, Talent i Innovació de l’ONCE a Catalunya i presidenta del jurat del concurs, van lliurar, el passat 18 d’abril, els premis autonòmics de Catalunya als guanyadors del Concurs Escolar del Grup Social ONCE, juntament amb Dolors Blasco, cap del Servei d'Equips d'Assessorament Psicopedagògic i Serveis Educatius Específics de la Generalitat de Catalunya.      

En aquesta 39 edició del Concurs Escolar del Grup Social ONCE el guanyadors autonòmics de Catalunya han estat:

Categoria A (Tercer i quart de Primària):  
Escola ‘Guillem de Balsareny’ 
Professor: Salvador Sala  
Títol: “Tots i totes som un”
Nom del grup: 4t de Primària. Grup A
Director: Joan Sorroche 

Alumnes i mestres del centre Guillem de Balsareny reben els diplomes i els regals.

Categoria B (5è i 6è de primària)    
Col·legi ‘Sant Rafael’ de La Selva del Camp, Tarragona.
Professors: Mª  Pilar López i Joan Carles López
Títol del treball: ‘Lo normal es la diversidad, vívela y hazla vivir’
Nom del grup: 6è Primària. Grup A
Directora: Ester Aguadé 

Estidiants i mestres del Col·legi Sant Rafael reben els diplomes i els regals.

Categoria C (ESO i FP)
Col·legi FEDAC Guissona 
Professora: Anna Gené  
Títol del treball: ‘Bienvenida diferencia’
Nom del grup: S2 (2º ESO) 
Directora: Ainhoa Barrionuevo

Mestres i escolars de l FEDAC de Guissona reben els seus regals i diplomes del Concurs Escolar.

A la Categoria E (Educació Especial) ha estat finalista el Centre d’Educació Especial ‘Bellaire’ de Bellaterra (Barcelona), amb el treball titulat ‘Con las ayudas necesarias todos somos invencibles’, presentat pel grup d’alumnes Telecabines i Funiculars amb la seva mestre Bàrbara Vives. 

Tots els alumnes de les aules guanyadores en aquesta fase autonòmica han rebut com a premi un un rellotge intel·ligent i un diploma que els acredita com a guanyadors.

32.218 escolars de 691 centres educatius de Catalunya

En aquesta edició han participat 32.218 escolars de 691 centres educatius de Catalunya, sota la coordinació de 738 professionals de l’educació. Sota el lema ‘ONCITY, el videojoc que ens fa iguals’ el concurs ha convidat els docents i estudiants a realitzar treballs que impulsessin ciutats i municipis sense barreres com a via per a la inclusió i l'accessibilitat de totes les persones. La participació ha estat per aules completes. Les classes han fet una lona, a tall de tanca publicitària, amb un disseny que posés en valor la importància d’aconseguir una ciutat sense barreres, així com una societat inclusiva. Amb la imatge, una audiodescripció del treball.

“En una societat en constant canvi, ens trobem amb problemes que crèiem superats a peu de carrer, com la irrupció de nous mitjans de transport (patinets, cotxes, motos i bicis elèctriques...) i altres obstacles que posen en risc moltes persones, no per la seva existència, sí pel seu mal ús. És important que prenem consciència i proposem solucions per una vida sense barreres, inclusiva  i accessible per tothom”, manifesta Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya.

El jurat de Catalunya ha valorat de forma especial la creativitat, la qualitat, el missatge i l’accessibilitat dels treballs presentats. Ha estat presidit per Lidia Ramos i com a vocals: María de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Mª Mercè Batlle, presidenta de COCARMI; Carmina Pujol i Lourdes Caseny, tècniques docents del Servei de Suports i Mesures per a la Inclusió del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya; Àngels Castro, periodista; Maria Teresa Chicano, Especialista en Visual i Plàstica del CREDV/CRE ONCE BARCELONA; i Teresa Altagracia Sabariego, Tècnica de material Tiflotècnic del CRE ONCE BARCELONA i col·laboradora del grup ACCEDO.

Publicador de continguts

Contenido - Podcast

Logo podcast

Calendario

Juliol

« »
 1. dl
 2. dt
 3. dc
 4. dj
 5. dv
 6. ds
 7. dg
 8. 1
 9. 2
 10. 3
 11. 4
 12. 5
 13. 6
 14. 7
 15. 8
 16. 9
 17. 10
 18. 11
 19. 12
 20. 13
 21. 14
 22. 15
 23. 16
 24. 17
 25. 18
 26. 19
 27. 20
 28. 21
 29. 22
 30. 23
 31. 24
 32. 25
 33. 26
 34. 27
 35. 28
 36. 29
 37. 30
 38. 31
Esdeveniments del mes
No hi ha esdeveniments per aquest mes

Subscripció

Subscripció

IL·LUSIÓ, Butlletí de Notícies ONCE Catalunya
T'informem que les dades de caràcter personal que ens proporcionis en emplenar el present formulari seran tractades per Política privacitat

Publicador de continguts